Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik feilsøker Air Conditioning på en Ford 460

Air condition i en bil er viktig, spesielt når temperaturen inne i en parkert bil kan nå farlige nivåer i løpet av minutter. Du må være i stand til å nå frem, og med flick av en bryter får en avkjølende eksplosjon av luft. Reparere et klimaanlegg system på en Ford 460 kan vise seg å være en kostbar oppgave. Det finnes imidlertid en rekke ting du kan gjøre for å feilsøke problemet før du tar din Ford inn til forhandleren. Du trenger
Air conditioner trykkmåler
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk at det er nok kjølevæske i systemet. Inspiser alle slanger for lekkasjer eller knekk.
2

Start motoren og sett på klimaanlegget til den kaldeste innstillingen. Åpne panseret og sjekke for å se at den magnetiske clutch engasjerer på kompressoren. Hvis koblingen ikke sparke på, kan problemet ligge med feil ledninger eller en blåst sikring.
3

Sjekk sikringsskapet for noen sikringer som er gått. Se på innsiden panel av boksen for instruksjoner om hvordan man finner sikringen koblet til air-condition-systemet. Erstatte eventuelle sikringer med andre som er i samme amp rating.
4

Slå av motoren. Fest et klimaanlegg tverrsnitt til systemet. Trykket må være mellom 50 og 80 psi psi. Hvis trykket er under dette, så det kan være en lekkasje i systemet.
5

Start motoren og setter klimaanlegget på sitt kaldeste innstillingen. Åpne panseret og sjekke slangene i nærheten brannmuren. En av de slanger må være litt kjøligere enn den andre. Hvis de er både varm, kan ventilen kontroll være ødelagt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141185.html

Previous:
Next:

Trucks