Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan øker jeg Diesel MPG?

Forbedre miles per gallon, eller MPG, kan din dieselmotor oppnå er et spørsmål om å forbedre motorens effektivitet. Hvis motoren er å bruke energi på ting som blåser ut eksos eller holde seg kjølig, så er det ikke å bruke den energien på å kjøre lastebil. Hva mer er, hvis det ikke er brennende drivstoff på en effektiv måte, så noe av det drivstoffet blir bortkastet. Dette er bare toppen av isfjellet når det gjelder dieselmotor inefficiency.To forbedre effektiviteten, og med det, MPG, må du kjøpe spesifikke tilbehør som er utformet for å gjøre det. Et bredt utvalg av tilbehør er tilgjengelig. Instruksjoner
en

Installer en injeksjon system. Det finnes en rekke injeksjon systemer som forbedrer effektiviteten. For eksempel kan du trenger å bare oppgradere diesel injeksjon, som er systemet som fyrer diesel fra tanken til motoren, til en modell som brenner diesel mer effektivt ved å spraye det mer jevnt. Du kan også installere et avansert propan injeksjon system, som injiserer propan til diesel og gjør motoren kraftigere med mindre drivstoff. Andre injeksjon systemer også eksisterer.
2

Installer en ny eksosrøret. Nøkkelen her er størrelse - hvis motoren arbeider hardt for å blåse eksos ut en liten pipe, så er det ikke jobber så hardt på å styre lastebilen. Men hvis røret er større, trenger det ikke å bruke så mye energi på å blåse ut eksos, og dermed øke MPG fordi motoren gjør mer med mindre.
3

Installer en høyere kvalitet filter. Hvis filteret er ikke spesielt bra, da motoren må bruke energi for å få inn kald luft. En høyere kvalitet filter vil redusere mengden av arbeid motoren trenger for å utføre, og dermed øke MPG.
4

Installer en chip. Chips er høyteknologiske utstyret som overvåker din lastebil virksomhet og direkte diesel tilsvarende. Dette betyr at motoren vil bare brenne så mye som den trenger, heller enn et teppe beløp som kan være for høy eller for lav.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141184.html

Previous:
Next:

Trucks