Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Decode jeg 2006 Chevy Truck VIN Numbers?

Bilen identifikasjonsnummer (VIN) er unikt sett med tall og bokstaver som brukes til å identifisere kjøretøyer over hele verden. VIN kodene ikke bare identifisere bilen, de gir også informasjon om produsenten av bilen, bilen alternativer og andre relevante data brukes for å fastslå opprinnelsen av kjøretøyet. Moderne VIN koder kan leses med en strekkodeleser, og mange tjenesteytende avdelinger vil skanne VIN koden før tjenesten slik at nøyaktig historisk beretning om poster og kjøretøy historie. Instruksjoner
en

Finn VIN nummer. På en 2006 Chevy lastebil, er VIN nummeret på den øverste kanten av dashbordet på førersiden, der dashbordet møter frontruten. VIN er klammen av GM-logoen og har en strekkode under den.
2

Kopier VIN nummer på et stykke papir for enkel tilgang under dekoding. VIN nummeret har 17 sifre inneholder bokstaver og tall.
3

Skill de 17 sifrene i VIN nummeret inn i seks grupper. Den første gruppen inneholder tallene 1 til 3.. Gruppe 2 består av sifre fire gjennom åtte. Den tredje gruppen inneholder siffer 9, den fjerde gruppe, siffer 10; den femte gruppe, siffer 11.. Den sjette gruppen består av tall 12 gjennom 17.
4

Decode hver gruppe. Gruppe 1 indikerer World Produsent Identifier. Det første tegnet representerer det land hvor kjøretøyet var fremstilt, etterfulgt av to sifre som representerer fabrikanten. For en 2006 Chevy lastebil, disse sifrene er GC, som representerer GMC og Chevrolet, henholdsvis. Gruppe 2 identifiserer kroppen stil og funksjoner knyttet til lastebil. Gruppe 3 er et kontrollsiffer som brukes til å sikre at VIN er blitt riktig kopieres eller rapportert. Gruppe 4 betegner modell år koden, mens gruppe 5 er koden for anlegget der kjøretøyet er montert. Gruppe 6 representerer produksjon sekvensnummer av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141179.html

Previous:
Next:

Trucks