Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik sikkerhetskopierer en lastebil opp Bruk Mirrors

Lastebiler kan være større enn biler, men de samme grunnleggende prinsippet gjelder, vær forsiktig, gå sakte og bruke speilene. Du må være forsiktig med en lastebil lengde og foreta justeringer som du sikkerhetskopierer. Ved hjelp av speilene hjelper på å holde din innretting rett og være i stand til å fortelle hvor langt du er på fra noen biler bak deg. Lastebiler kommer med begge sidespeilene og bakspeilet. Valgfrie speil er tilgjengelig og feste til sidespeilene for en ekstra visning området. Førersiden speil vil ofte ha et forstørrelsesglass i nedre midtre delen av speilet. Dette hjelper deg å se gjenstander som kan være vanskelig å se på avstand. Instruksjoner
en

Walk rundt lastebilen for å identifisere eventuelle hindringer for å unngå og tilnærmet lik avstand til lastebilen. Hvis du er i en tom parkeringsplass for praksis, bruk denne teknikken for å komme i vane av å se hva som er rundt deg, spesielt i "kjegle zone" hvor det er en blind flekk.
2

Juster speilene før du begynner å sikkerhetskopiere lastebilen. Du ønsker å være i stand til å se ned på siden av lastebilen. Ved å se i begge speilene bør du ha en god utsikt over avstander på begge sider for å sikkerhetskopiere uten å treffe noe.
3

Start tenningen og sett giret i revers. Etter å ha sjekket speilene, og starte sikkerhetskopieringen.
4

forsiktig trå på gasspedalen og begynne å se over skulderen din og begynne å sikkerhetskopiere lastebilen. Tenk på hvordan du styrer fremover, og dette er den samme teknikken å bruke for å sikkerhetskopiere en lastebil. Speilene er en visuell guide til å holde bilen rett.
5

Juster retningen som trengs når du sjekker inn speilene. Dette kan ta flere forsøk på å flytte frem litt og flyttet tilbake litt før du linjen opp lastebilen på plass tillatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141175.html

Previous:
Next:

Trucks