Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan å Bleed en Clutch på en 1989 Ford F-250 Diesel

The Ford Motor Company utnytter en hydraulisk clutch system på sen-modell biler med en manuell girkasse. Det hydrauliske-systemet er mer pålitelig enn det mekaniske clutchen systemet at den skiftet ut. Fords hydrauliske clutch system utnytter en slave sylinder, som konverterer hydraulisk energi til mekanisk energi i rekkefølge å engasjere seg og frigjøre den clutch kaste-out bearing. Den slave sylinder utnyttet på den 1 989 F-250 er en utvendig montert slave sylinder som er montert utenfor overføring forsamlingen. Blødning det hydrauliske clutch system krever vanlige verktøy og grunnleggende auto reparasjon kunnskap. Ting Du vil trenger
Floor jack
2 jack står
Rag eller håndkle
DOT tre bremsevæske
Bucket
Box-end wrench

Vis Flere Instruksjoner

1

Koble fra den negative-kabelen fra F-250-modellens batteri.

2

Hev fronten av kjøretøyet ved hjelp av en jack. Place én jack stå bak hver front wheel montering, under "A" arm. Senk fronten av kjøretøyet bort på jack stands. Kontroller at kjøretøyet er støttet sikkert. Fjern de jack.


3

Lokaliser clutch master sylinder på førerens siden av motoren kupé, mot brannmuren. Side
4

Tørk av clutch master sylinder støv cap med en ren fille eller håndkle, fjerne eventuelle skitt eller grease fra støvet cap og master sylinder montering. Fjern den clutch master sylinder støv cap og membran.

5

Fyll den clutch master sylinder til toppen med DOT 3 bremsevæske. Forlate støvet cap og membran off. Side
6

Lokaliser eksternt montert slave sylinder utnyttes på 1 989 F-250. Den slave sylinderen er i motor-kupé nær bunnen av den brannmuren, rett nedenfor den CLUTCH master sylinder. The slave sylinder bleed skruen er plassert på siden av den slave sylinder. Posisjonere en bøtte under til lufteskruen å fange en hvilken som helst hydraulisk væske.

7

Løsne til lufteskruen ved hjelp av en box-end skiftenøkkel. Watch den bekk av fluid som kommer ut i avlastningsåpningen skruen. Forlate den bleed skruen åpen frem til en jevn strøm av hydraulisk fluid er kommer ut av den bleed skruen. Trekk til lufteskruen. Ikke fullstendig fjerne bleed skruen i løpet av denne prosessen.

Åtte

Kontroller nivået av hydraulisk væske i clutch master sylinder. Fylle den clutch master sylinder til toppen med DOT 3 bremsevæske. Plasser mellomgulvet og cap på clutchen master sylinder.

9

Skyv clutch pedal inne i kjøretøyet til gulvet. Hold clutchpedalen til gulvet i to sekunder. Slipp clutch pedal raskt. Gjenta 10 ganger.

10

Spør en andre person å sitte i førerens sete. Ha den personen presse og hold den clutch pedal til gulvet. Løsne den bleed skruen på slave sylinder. Leave den utfallende skruen åpent helt til alt det luft i Med kobling: rømming og en jevn strøm av lokale oljemerker kommer ut i avlastningsåpningen skruen. Trekk til lufteskruen. Slipp clutchpedalen. Ikke fullstendig fjerne bleed skruen i løpet av denne prosessen.

11

Fjern støvet cap og mellomgulvet fra den clutch master sylinder. Fylle den clutch master sylinder til den "Fill"-linjen med DOT 3 bremsevæske. Reinstallere mellomgulvet, og støvet cap. Fjern den bøtte fra under kjøretøyet.

12

Hev kjøretøyet off den jack står ved hjelp av en jack. Fjern den jack stands. Senk bilen til bakken. Fjern den jack.

13

Koble til igjen den negative-kabelen til F-250-modellens batteri.




.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141155.html

Previous:
Next:

Trucks