Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Instruksjoner for Skifte viftereim på en Ford 6,0 ​​Liter

Viften belter på en 6,0 liters Ford lastebil motor består av en serpentin belte som styrer alle komponentene på fronten av motoren. Hensikten med dette belte er å drive alle komponentene av rotasjonen av veivakselen. Disse komponentene inkluderer dynamo, servostyring, air condition og vannpumpe. Skifte en sprukket eller slitt belte vil sikre denne store motoren forblir kjører på optimale nivåer. Du trenger
Stikknøkkel
Replacement Serpentine beltet
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret for å få tilgang til motorrommet. Finn serpentin belte i fronten av motoren. Beltet vil bli drapert over alle trinser montert på motoren.
2

Finn strammer skivene mot fronten av motoren. Strammeren skivene blir montert under dynamoen mot midten av motoren.
3

Sett en pipenøkkel på forsiden av skivene. Strammeren trinse vil ha en firkantet hakk laget for en 3/8-inch pipenøkkel. Skyv strammer ned mot klokken for å frigjøre spenninger. Skyv beltet av dynamoen skivene når spenningen er lettet.
4

Fjern beltet fra de resterende trinser. Legg merke til hvordan beltet ble kjørt langs trinser. Dette vil gjøre installasjonen enklere.
5

Plasser den nye beltet på skivene. Den belteføring diagram ligger ved siden av panseret låsen for ytterligere hjelp. Sørg for at beltet er kjørt sammen alle trinser med unntak av strammeren skivene. Strammeren må skyves ned for å fullføre belte installasjonen.
6

Trykk strammer skivene ned med en pipenøkkel. Skyv beltet over strammer skivene. Tillate strammeren å posisjonere seg tilbake til sin opprinnelige posisjon. Det skal ikke være noe slakk i beltet.
7

Start lastebil og la den gå på tomgang. Inspisere belte for å sikre at det bor på skivene og beveger seg jevnt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141154.html

Previous:
Next:

Trucks