Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Design din egen lastebil Paint Job

Ikke alle har et naturlig talent for design, men det er mulig å bruke noen verktøy for å finne attraktive fargepaletter for å male lastebil. Ved hjelp av en Pantone farge guide og en online fargehjulet, kan du opprette en unik, personlig design som vil sette din lastebil bortsett fra mengden, på relativt kort tid. Instruksjoner
en

Bruk en Pantone farge guide til å velge en hovedfarge. Pantone er en visuell oversikt over standardiserte fargene som brukes hovedsakelig av grafiske designere, men er et flott verktøy for alle som ønsker å bruke fargen fordi en kunnskapsrike maling mikser vil være i stand til å matche skyggen.
2

Sett inn Pantone farge nummer (hver farge har et annet nummer) i fargehjulet slik at hjulet kan fortelle deg det motsatte skygge. Denne fargen vil fremheve din viktigste farge. Hvis du ikke liker denne fargen kan du bryte det ned ytterligere. For eksempel hvis din viktigste fargen er lilla, vil den motsatte fargen være en nyanse av oransje. Du kan videre bryte ned den oransje til rødt og gult. Hvis lilla er lys rød vil vanligvis ser bedre mens den gule er mer oppsiktsvekkende mot mørk lilla.
3

Skriv ut en prøve av fargene på et ark ved hjelp av skriveren hjemme. Pantone farger vil nesten alltid holde sant når du skriver, men bare i tilfelle bruke en flash-stasjon for å lagre farge nummer og et utvalg av farger.
4

Ta prøven til en fargehandel.

5

Har butikken gjør maling i nyanser du har valgt. For et billigere alternativ, spør butikk keepers om ferdige maling i lignende farger.
6

Paint kroppen av lastebilen med hovedfargen.
7

Bruk fremheve fargen for dekorative effekter som linjer langs siden, for å ramme felger, rundt kurver eller hvor som helst du ønsker å fremheve.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141150.html

Previous:
Next:

Trucks