Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik Finn Truck Selskaper

Ifølge Truck Info det er "anslag på over 500.000 lastebiltransport selskaper i USA" Alle lastebil selskaper må ha en motor transportør for å være i stand til å transportere gods over hele USA. Den viktigste grunnen for å finne en lastebiltransport selskapet er å sende frakt, men hvis en lastebil selskapet har forårsaket en ulykke eller skadet eiendom mens du kjører nedover veien, er det noen måter å finne selskapet for gjengjeldelse. Den beste kilden til å bruke er Internett, men en telefon bok er også en god måte å finne lastebiltransport selskaper. Du trenger
Internet
Telefonbok
Vis mer Instruksjoner
Finne flere selskaper
en

Åpne en søkemotor og skriv inn "Finn lastebiltransport selskaper . " Flere linker vil komme opp som lastebiltransport selskapet oppføringer. Klikk på en kobling av interesse, og bla gjennom oppføringene. Klikk på noen liste med et nettsted for å finne kontaktinformasjon for den aktuelle notering.
2

Ring telefonnummeret på oppføringen og spør hvor selskapet er lokalisert. Spør hva prisene er for å frakte utstyr fra pick-up byen til levering byen. Spør etter motor carrier identifikasjonsnummer til å gjøre en sjekk på selskapets sikkerhetsgodkjenning.
3

Gå til Federal Motor Carrier Safety Administration nettsted i Resources og skriv inn nummeret til å finne ut om selskapet er anerkjente og trygt. Hvis transportørens Rangeringen er usikre, bestemmer deretter.
Finne et bestemt selskap
4

Finn navnet på lastebiltransport selskapet ved å se på døren til en semi lastebil. Se etter motor carrier eller "MC" nummer på siden av bilen.
5

Åpne en søkemotor og skriv inn navnet på lastebiltransport selskapet. Hvis du finner en nettside for dette selskapet, klikk på linken og søke på nettsiden for kontaktinformasjon. Ring eller e-post til lastebiltransport selskapet med en forespørsel.
6

Ring din lokale avdeling av transport og gi navnet på lastebiltransport selskapet og motor carrier nummer. Be om kontaktinformasjon for selskapet. Ring selskapet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141149.html

Previous:
Next:

Trucks