Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Jump jeg Start en Chevrolet SSR?

Gå starte din Chevy SSR kan være nødvendig hvis batteriet mister kostnad av lysene blir igjen på eller andre elementer i bilen for en lengre periode. Hoppe starte bilen gjøres best med en bærbar jump start pakke som er riktig vurdert for bilen, men det kan også gjøres med startkabler. Pass på at du kobler kablene riktig så positive kabelen er på den positive og negative på det negative, eller skade vil oppstå på batteriet og bilens elektriske system. Du trenger
Portable jump start pakke
Jumper kabler
Vis flere instruksjoner
Bruke en hoppe starte Pack
en

Åpne panseret på SSR din og finne batteripolene. Plasser en jump start pakke på radiatoren støtte eller fender godt.
2

Fest den positive kabelen fra hopp-pakke på den positive batteripolen. Plasser den negative kabelen fra hoppe pakke på minuspolen.
3

Snu jump start pakke på. Strømbryteren er vanligvis plassert på forsiden av pakken, men avhengig av merke og modell av sekken, kan det være andre steder på enheten.
4

Vri tenningsnøkkelen til "Start "posisjonere og sveiv motoren rundt i seks til ti andre utbrudd til det begynner. Slå bryteren på jump start pakke og ta ut kablene fra batteriet. Lukk panseret og kjøre lastebil i 20 til 30 minutter å lade batteriet.
Bruke startkabler
5

Plasser et kjøretøy med motoren i gang foran din lastebil og åpne panseret på begge bilene. Koble den positive klemmen av den ene enden av et sett med startkabler på plusspolen på batteriet i bilen.
6

Koble den positive klemmen på den motsatte enden av startkabler til den positive batteri terminal av den løpende kjøretøyet. Flytt tilbake til lastebilen og koble den negative kabelen til den negative innlegg av batteriet.
7

Koble den motsatte enden av den negative jumperen kabelen til minuspolen på driften kjøretøyet. Vri tenningen til "Start"-stilling i lastebil, starte den og la den kjøre.
8

Fjern startkabler fra begge kjøretøyene, negative terminaler første. La lastebil til å kjøre i 20 til 30 minutter å lade batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141148.html

Previous:
Next:

Trucks