Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan installerer jeg en Bronco Drop Pitman Arm?

Når kjørehøyde i Bronco er hevet for ekstra bakkeklaring ved å installere en heis kit, vinkelen på fremre styring linkage endringer også. Resultatet er tap av kontroll og retningsstabilitet og et fenomen som kalles bump steer. Når dette skjer, kan treffe et brak i veien føre til at lastebilen for å endre retninger når de tie rod slutter binde opp på grunn av begrensninger i sitt utvalg av bevegelse. For å korrigere for dette, er installasjonen av en dråpe Pitman arm nødvendig å gjenopprette styring forbindelsesleddet til sin normale vinkel. Du trenger
Hjulklosser
Floor jack
Jack stå
Socket satt
Pitman arm avtrekker
Hammer
Fettpresse
Vis flere instruksjoner

en

Hev foran lastebilen ved hjelp av et gulv jack plassert under fremre tverrbjelke. Slide bukker under rammen og senk Bronco på dem ved å slippe jack sakte. Plasser bremseklosser bak bakhjulene og sett på parkeringsbremsen.
2

Fjern splinten og mutteren fra pitman arm, på det punktet at tie-rod festes det, ved hjelp av en 3 /4-tommers socket og skralle. Streik pitman arm, på enden nær tie-rod, med en stor hammer. Dette vil bøye pitman armen litt og pop tie-rod ut av armen uten skade på tie-rod støv støvel.
3

Ta en 1/4-tommers mutter, som fester Pitman armen til styring girkassen, fra den utgående akselen til girkassen ved hjelp av en styring store støpslet og skralle. Slip Pitman arm avtrekker over armen og linje opp midtakselen av avtrekker med utgående aksel på girkassen. Slå midtakselen på avtrekker med en 3/4-inch nøkkel til armen spretter av skaftet.
4

Sett den nye pitman arm på utgående aksel. Den store ryggraden i Pitman arm linje med hakket på utgående aksel å indeksere arm riktig og sikre en rett rattet når jobben er fullført. Monter mutter og låseskive og stram dem godt.
5

Slip tie-rod på pitman arm og stram låsemutter sikkert. Sett inn en ny splint i pitman arm for å hindre at mutteren løsner. Skru den nye nippelen inn i enden av pitman arm og bruk en fettpresse å injisere fett inn i armen.
6

Hev lastebil utenfor bukker med gulvet jack. Fjern stands og senke bilen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141147.html

Previous:
Next:

Trucks