Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan identifisere Hva Chevy motor jeg har

Vehicle gjør-det-selv behov for å vite hva motoren de jobber med før de hodet til auto deler butikken for å kjøpe oljefiltre, vifte belter, en forgasser eller bare om noe annet del. Å finne ut hva motoren makter din Chevrolet er vanligvis ikke vanskelig for alle i stand til å heve panseret, spesielt på biler som har alle de originale. Utfordringene oppstår med eldre eller modifiserte biler hvor motoren kan ha blitt erstattet. Identifisere disse motorene kan kreve utkikk etter en kode stemplet på motoren og deretter finne ut hva det betyr. Du trenger
Ingen spesielle verktøy er nødvendig
Vis flere instruksjoner
1 p Hvis det er tilgjengelig, sjekk bruksanvisningen. Det vil spesifisere bilens motor alternativer og inkludere vedlikehold.
2

Åpne panseret. Identifisere motoren, eller bekrefter opplysninger fra en brukermanual, er ofte så enkelt som å se på tall fremtredende vises på en ventil dekke eller luftinntaket.
3 p Hvis det er nødvendig, se for motoren ID-nummer. Chevrolet markerer sine motorer med koder som angir når og hvor motoren ble gjort, sin størrelse og sin hestekrefter.

Koden stempel er fremtredende plassert. På rette sekssylindrede motorer, er koden stemplet på en maskinert blokk på motorblokken passasjer side, bak distributør. På v8s, er koden stemplet på en maskinert pute på forsiden av motoren, på passasjer siden. Generatoren kan skjule det.
4

tolke koden. Det er for mange bokstavkombinasjoner å liste her, så du må gjøre litt søking på nettet eller ta kontakt med en Chevy teknisk for å ta den endelige identifikasjon.

Koden har syv tegn for motorer gjennom 1969 modell år, åtte tegn på motorer for 1970 og senere. De fem første tegn for alle årene indikerer forsamlingen anlegget og produksjonsdato.

For Chevys gjort i 1969 eller før, koden er sjette og syvende tegn identifisere motor og hestekrefter. For eksempel, hvis den sjette og syvende tegn for en 1967 Impala read "HA", motoren er en 327 V8 med 275 hestekrefter.

For senere modeller, identifiserer den sjette tegnet av type kjøretøy (bil eller lastebil ), syvende og åttende tegn identifiserer motoren. For eksempel, hvis de to siste tegnene for en 1978 Camaro er "HR", motoren er en 350 V8 med 170 hestekrefter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141136.html

Previous:
Next:

Trucks