Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte en viftereim i en Ford F - 350

Motoren på en Ford F - 350 bruker en serpentin belte (noen ganger kalt en viftereim ) for å slå motoren tilbehør, inkludert motoren fan . Dette belte er fremstilt av gummi, og etter at millioner av rotasjoner rundt motoren , kan beltet strekkes , sprekke og med bryte . Når det skjer , vil du miste kontrollen over disse motor deler , og bilen vil ikke være i stand til å fungere skikkelig . For å løse problemet , må du bytte ut beltet med en ny, som bør ta ca 30 minutter å gjøre. Du trenger
3/8-inch breaker bar og stikkontakter
Replacement Serpentine beltet
Vis flere instruksjoner
en

Pop panseret og finn belteføring diagrammet klistremerke som enten under panseret eller på kjernen støtte. Se ned bak viften og finn strammer på venstre side av motorblokken.
2

Drei strammeren mot klokken ved hjelp av 3/8-inch breaker bar og en stikkontakt til beltet blir slapp . Trekk beltet ut av strammeren og de ​​resterende trinser , deretter fjerne den fra motorrommet .
3

Kjør erstatning Serpentine beltet rundt trinsene henhold til belteføring diagrammet noterte i trinn en . Trekk strammeren mot klokken med breaker bar igjen da kjøre beltet bak strammeren . Inspiser visuelt beltet for å sikre at det er rett på hver skive og at det ikke vrir ikke underveis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141120.html

Previous:
Next:

Trucks