Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte en S-10 U Joint

Skifte U-ledd i S-10 kan være nødvendig hvis de gamle er løs eller svært slitt. De u-ledd koble drivakselen til overføring og differensial, som tillater drivakselen å spinne når du reiser opp og ned med suspensjonen. Hvis u-ledd blir slitt, kan de mislykkes, skade drivakselen, differensial eller overføring i S-10 pickup. Utskifting u-ledd er tilgjengelige fra alle auto deler butikken eller gjennom din lokale Chevy forhandler. Du trenger
Jack
Jack står
Drensvannsoppsamler
Tenger
Wrench satt
U-felles pressekonferanse
Socket satt
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

Hev bak på S-10 med en jekk deretter plassere et sett med bukker under bakakselen for å støtte lastebil. Senk kontakten til bilen hviler på står sikkert.
2

Finn de fire festeboltene der drivakselen møter den bakre differensial deretter fjerne dem med en skiftenøkkel. Sett boltene og festestropper til side og trekk drivakselen bort fra differensialen.
3

Plasser et avløp pan eller bøtte under halen akseltappen av overføringen skyv drivakselen ut av overføringen. Fjern drivakselen fra under bilen, slik at du bedre tilgang til u-ledd.
4

Finn de låseringene på utsiden av U-joint caps og bruke en tang å presse to tangs sammen og løft klippet ut av hetten. Kast klipp deretter plassere en U-joint trykk på drivakselen. Et universalledd trykk ser ut som en stor C-klemmen og skyver u-ledd ut av skaftet. Hvis du ikke har en, kan du leie en på de fleste auto del butikker.
5

Vri skruen på U-felles pressekonferanse med en stuss og skralle å tvinge U-joint ut av drivakselen. Fjern pressen og plasser den på neste U-joint cap, gjenta prosessen inntil alle fire landskamper har blitt presset ut. Fjern leddet fra drivakselen og kast den.
6

Fjern U-joint caps fra den nye U-joint og plasser den i drivakselen. Skyv den nye caps til drivakselen fra utsiden deretter bruke U-joint trykk for å sete caps på felles. Installer de nye låseringene på utsiden av caps, gjør at de låses i sporet på drivakselen åk.
7

Gjenta prosessen, og erstatte den andre joint flytt deretter drivakselen under lastebilen. Skyv drivakselen inn i halen akselen av overføringen deretter heve den motsatte enden opp og plassere den U-joint i åk på bakre differensial.
8

Installer festestroppene over U-joint caps deretter sette inn de fire festeskruene. Stram boltene med en skiftenøkkel før de er tettsittende. Ikke stram dem eller de vil bryte ut i åket.
9

Hev bak på lastebilen utenfor bukker med jack, fjerne bukker fra under bilen senk jack og sette bilen på bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141118.html

Previous:
Next:

Trucks