Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte bremsene på en 2000 Ford Ranger

The 2000 Ford Ranger er utstyrt med skivebremser. Bremsesystemet på 2000 vade områder er utformet for å stoppe kjøretøyet ved å komprimere skivebremse belegg til sidene av rotoren som hjulet roterer. Friksjonen fra platen bremseklossene brukes på sidene av rotoren er det som bringer bilen til en sikker og fullstendig stopp. Platen bremseklossene må skiftes før putene slites ned til slitasje indikatorer. Rotorene også må være enten maskin-slått eller skiftes ut hver gang bremsene skiftes ut. Du trenger
hjulmutternøkkel
Jack
Jack står
lirke bar
3/8-inch skralle
15 mm dyp brønn socket
Gummiklubbe (valgfritt)
Liten stykke tau
C-klemmen
Replacement pads
Vis flere instruksjoner
en

Park din 2000 Ford Ranger på et flatt underlag og trekk ut nødbremsen.
2

Løsne mutrene fra passasjersiden foran dekk med en hjulmutternøkkel eller dekk verktøyet.
3

Løsne mutrene fra førersiden forhjul med hjulmutternøkkel eller et dekk verktøy.
4

Plasser en jekk under fronten på din 2000 Ford Ranger slik at jack er rett under cross-frame under motoren. Jack lastebilen opp og plassere en jack stå under begge foran jekkpunkter. Senk kontakten til Ranger er sikker på stands.
5

Fjern lug nuts fra førersiden forhjulet og dra hjulet ut av navet. Sett hjulet på bakken flat for å unngå at den triller.
6

Finn bremsekalippernes montert på siden av bremsen rotoren. Bøylen er den komponenten som huser bremseklossene. Plasser en lirke bar mellom baksiden av bremsen rotoren og den ytre bremsekloss. Lirk den ytre bremsekloss mot motoren inntil bøylen sylinderen har trukket nok til å fjerne bøylen fra rotoren.
7

Se på baksiden av bremsekalippernes og finn de to 15 mm bolter som feste bøylen til bøylen braketten. Løsne og fjern de to 15 mm bolter med en 3/8-inch skralle og en 15 mm dyp brønn socket.
8

Trekk bøylen ut av rotoren for hånd. Hvis bremsekalippernes er fortsatt vanskelig å fjerne fra rotoren, trykker du på toppen og bunnen av bremsekalippernes med en gummihammer til bøylen løsner opp. Deretter trekker bøylen ut av rotoren.
9

Knyt et lite stykke tau rundt bremsekalippernes. Deretter henge bremsekalippernes på nærmeste styrekomponenten bak rattet hub montering.
10

Trekk bremseklossene ut av bremsekalippernes. Skyv C-klemmen i bøylen, slik at justeringen stang er vendt mot bøylen sylinder. Komprimer bøylen sylinder inntil den er i flukt med innsiden av bøylen sylinderhuset. Deretter skrus C-klemmen og fjerne.
11

Fjern eventuelle klipp og annen brems maskinvare fra bremsekalippernes. Installer de nye bremseklossene sammen med eventuelle nye klipp og annet brems maskinvare. Deretter knyte tauet fra bremsekalippernes og skyv bøylen tilbake på siden av rotoren.
12

Skru de to 15 mm bolter tilbake i bøylen og skru ned tett med skralle og socket. Sett hjulet tilbake på navet og skru til mutrene tilbake på. Trekk til hjulmutrene til hjulet begynner å snu.
13

utføre de samme trinnene ovenfor for å erstatte bremser foran og bak passasjersiden og førersiden bakhjulene.
14

Crank din 2000 Ford Ranger og komprimere bremsepedalen inn og ut et par ganger til sete de nye pads til bremse rotoren. Deretter slå av motoren.
15

Jack din 2000 Ford Ranger opp og trekk jack skiller seg ut. Senk Ranger tilbake til bakken og ta ut kontakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141113.html

Previous:
Next:

Trucks