Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan legge ved en Pickup Topper

En pickup topper beskytter elementene som er lagret i din pickup seng fra været eksponering og tyveri. Når riktig installert de topper selene til lastebilen din, holde vannet fra å komme inn lastebil seng og ødelegger lagrede elementer. For å unngå å bore hull i siden skinnene av lastebilen, er en no-drill aluminium funksjonsfriske klemme tilgjengelig for å sikre topper. Selv om pickup toppers er bygget med glassfiber, er de fortsatt tung, og du vil trenge hjelp med installasjonen. Du trenger
papp
Roll av selvklebende 1-1/2 tommers skum tape
Kniv
Aluminum funksjonsfriske klemmer, 4
Socket satt
3/8 -tommers skralle håndtak
Vis flere instruksjoner
en

Lay papp på din garasje gulvet eller oppkjørselen.
2

Sett pickup topper toppen og ned på toppen av papp. Flensene vil være vendt mot himmelen.
3

Peel de første 12 inches av papir backing fra rull med selvklebende 1-1/2 tommers skum tape. Trykk eksponert lim på forkanten av en topper montering flens. Trekk skum tape langs flens, peeling papiret backing når du trykker på skum tape på plass.
4

Kutt skum tape selv med den fremre enden av montasjeflensen. Gjenta prosessen for å dekke den andre flensen med skum tape.
5

Place to lag med skum tape på tvers foran flensen på pickup topper.
6

Vend topper over og legg den på skinner seng av lastebilen.
7

Juster sidene av topper med ytterkantene av din pickup seng.
8

Plasser en aluminium funksjonsfriske klemme på hvert hjørne av topper, noe som sikrer toppen av klemmen hviler på topper flens og bunnen av klemmen sitter under bedrail.
9

Stram hver klemme bolt med en stuss fra socket satt festet til en 3/8-inch skralle håndtak å feste topper over sengen av pickup lastebil seng.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141107.html

Previous:
Next:

Trucks