Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Dodge Dakota RT Ytelse

The Dodge Dakota R /T var en spesiell limited edition-versjonen av Dodge Dakota pickup lastebil. Den &Quot; R /T &Quot; betegnelse står for &Quot; Road og Track. &Quot; R /T-konseptet har vært en del av smette unna merkevare siden slutten av 1960-tallet og betegner en høy ytelse utgave av en generell produksjon kjøretøy. Dodge Dakota R /T levd opp til denne tradisjonen. Historie

Den første R /T kjøretøyet var den høye ytelsen versjonen av 1967 Dodge Coronet. Dodge Dakota R /T var den første lastebilen til å bære R /T betegnelse og debuterte i 1998 modell år. Dodge produserte Dakota R /T utgave gjennom 2003 modell-året.
Engine

Dodge Dakota R /T tilbys bare ett valg av motor. At motoren, en V-8, holdt seg konstant gjennom hele Dodge Dakota R /T ' s produksjonssyklusen. En 5,9-liters Magnum, produsert motoren 360 kubikk inches av fortrengning, 250 hestekrefter og 345 pund-fot dreiemoment.
Transmission and Suspension

Dodge Dakota R /T kom standard med en to-wheel drive overføring ved hjelp av en fire-trinns automatgirkasse. Suspensjonen systemet selv ble senket for ytelse og designet for å klemme veien. Denne kombinasjonen har gjort det en høy ytelse kjøretøy. Men Dodge ofret last hale i favør av forbedret håndtering.
Andre ytelsesforbedringer

Selv eksosanlegget på Dodge Dakota R /T er designet med tanke på ytelse . Eksosen tilbys på Dakota R /T var en performance-tunet system. Det benyttes to viker og ble laget av rustfritt stål. Den 17-tommers dekk som kom på Dakota R /T ble utviklet for å være over-sized. Som gjorde dem holde veien bedre, og gir bedre håndtering for ytelse-type kjøring.
The Bottom Line

Dodge Dakota R /T hadde en vekt på presisjonshåndtering . Kraften toget var veldig responsive, med økt stabilitet i svinger. En limited slip differensial er bygd inn i modellen for å gi økt trekkraft. At økning i trekkraft ikke bare hjulpet med vendinger, men også bidratt med raske starter fra en stopp. Turen på Dodge Dakota R /T er designet for å være rask og smidig, kvaliteter du don ' t alltid ser i en lastebil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141104.html

Previous:
Next:

Trucks