Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan endre Fuel Filter i en Dodge Cummins Diesel Truck

Endring av drivstoff filter på en diesel kan være en skitten jobb - diesel gjør et rot av alt - men noen må gjøre det. Du kan lære hvordan du endrer din drivstoff filter i en Dodge Cummins diesel lastebil uten å gjøre en skitten rot av oppkjørselen din. Du trenger
Fuel filter
1 1/8 socket og skralle
dreneringspannen
rene filler
en fot delen 1/2-inch PVC rør
Show Mer Instruksjoner
en

Sett på parkeringsbremsen. Åpne panseret og finn drivstoffilter. Filteret er plassert på førerens side, øvre bakkant av motoren. Tørk filterhuset området hvis det er skittent.
2

Plasser renne pannen under drivstoffilter avløpsslangen og åpne drivstoffilter tappekranen så brennstoff begynner å renne.

3

Ta bort lokket ved hjelp av den store kontakten. Hev bolig lokket rett opp for å fjerne den gamle drivstoff filter fra beholderen. Mer drivstoff vil drenere til kokekaret når lokket er fjernet. Inspiser drivstoff beholderen for rusk eller skade.
4

Fjern det gamle filteret og O-ringen fra lokket. Smør den nye O-ringen og installere det på lokket. Installer det nye drivstoffilteret til lokket, noe som gjør at hullet vender nedover. Sett på plass lokket med filteret vedlagt, være forsiktig med å stramme, som lokket vil sprekke.
5

Lukk filter tappekranen og skru av lokket på kjelen under lastebilen. Bump motoren med starteren å prime drivstoffilter. Noen lastebiler vil SELF prime når nøkkelen vris til "på"-posisjon. Start motoren og se etter lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141101.html

Previous:
Next:

Trucks