Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Spesifikasjoner på Ford Sport Trac

Basert på selskapets svært populære Explorer SUV, er Ford Explorer Sport Trac hovedsak identisk med fetteren sin, men kommer med en pickup-truck bed i stedet for et bagasjerommet. Denne omgangen lastebil, ble halvparten SUV designet for å konkurrere mot mannskaps-drosjer og crossovers som Honda Ridgeline. Sport Trac første generasjon (2001-2005) ble forbedret på mange måter for den andre generasjonen ble introdusert i 2007. Grunnleggende spesifikasjoner

Den første generasjonen målt ca 205 inches lang, 71 inches bred og 70 inches høy og kom med en ganske lang 125-tommers akselavstand. Som er typisk for moderne amerikanske biler, var den andre generasjonen større på alle måter: 210 inches lang, 73 inches bred, 71-72 inches høy med en 130-tommers akselavstand. Vekt økte fra 4,349 pounds til 4,570 pounds for 4-hjulsdrevne modeller.
Første generasjon drivverk

Den første generasjonen Sport Trac var bare tilgjengelig med en overhead-cam versjon av Fords gamle standby 4,0-liters Köln V-6, som gjorde 205 hestekrefter og 242 ft-lbs dreiemoment ved hjelp av en variabel lengde inntak manifold. Dette er den samme motoren som brukes i samme vintage Ford Ranger, Mazda B-Series, Mustang og Land Rover LR3. Den 5-trinns manuell overdrive girkasse tilbudt var M5OD fra Mazda. Sport Trac hadde også, som et alternativ, det første 5-trinns automatgir gang brukt i en amerikansk bil, Ford Bordeaux 5R55E.
Første generasjons ytelse
< p> Med en 5-trinns automatgir og standard V-6, presset Cars.com en 8,7-sekunders 0-60 mph tid fra Sport deres Trac Test muldyr, men lastebilen var alle ut av damp som det suste gjennom kvart mile på en rolig 16,7 sekunder. Motor Trend kjempet Sport Trac er to-tonns heft gjennom slalom test til melodi av 55,7 mph. MT gjennomsnittlige drivstofføkonomi for deres langsiktige Sport Trac tester var 16,6 miles per gallon.
Andre generasjon drivverk

Köln V-6 og 5-trinns auto bodde på for Sport Trac neste generasjon i 2007, men den manuelle girkassen var ikke lenger et alternativ. Gode ​​nyheter kom i form av en valgfri kraftige 24-ventilers, 4,6-liters modulære V-8 motor som gjorde 292 hestekrefter og 300 ft-lbs. dreiemoment. V-8 var og (som i 2010) fortsatt er bare tilgjengelig med en 6-trinns automatgirkasse. Den 6-trinns bidrar til å holde høyt turtall modulære V-8 i powerband sitt for best ytelse.
Second Generation resultatutvikling

Selv på tross av lastebilen har økt masse, var dens V-6 kvartal-mile tid faktisk 0,1 sekund bedre for andre generasjon (på grunn i stor grad til fem flere hestekrefter og 10 ft-lbs. mer dreiemoment), og dens 0-60 tiden forbedret til litt over 8 sekunder for V -8 utstyrte modeller, som (merkelig nok) i gjennomsnitt en mil per gallon mer enn V-6 modeller. Cars.com registrert en slalom hastighet på 56,3 km /h for to-wheel-drive v-6 modell; forvente litt lavere hastighet for 4WD eller V-8 modeller

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141097.html

Previous:
Next:

Trucks