Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan endre Fuel Filter i en Series 60 Detroit Diesel

The Detroit Diesel Series 60 var den mest populære på motorveien, heavy-duty diesel motor selges i USA mellom 1989 og 2008, året Detroit Diesel avsluttet produksjonen. Med hundretusener fortsatt på den åpne veien, er etterspørselen etter reservedeler og vedlikehold elementer der fortsatt. Forebyggende vedlikehold, for eksempel periodiske drivstoff filterskift, er nøkkelen i å holde Series 60 løping, senke nedetid og forlenger motorens levetid. Series 60-drivstoff-filtre bør skiftes hver 15.000 miles. Du trenger
filternøkkelen
Davco filternøkkelen
½ gallon diesel
Hammer
Flathead skrutrekker
Shop fille eller håndkle
Bucket
Glidemiddel
Vis flere instruksjoner
en

Locate drivstoffiltrene på motoren. Avhengig av hvilken modell Series 60 er, vil det enten være to spin-on drivstoffilter (primær og sekundær) eller en spin-on (primær) og ett element patron (sekundær).
2

Plasser filternøkkelen over forfilter. Slå den mot klokken til filteret er løs nok til å fortsette for hånd. Fjern filteret og plasser i en bøtte. Ved hjelp av de samme trinnene, fortsetter du å fjerne den sekundære drivstoffilter. Plasser den sekundære drivstoffilter i bøtte.
3

Finn den sekundære drivstoffilter bolig og bolle montering på et element type drivstoff filter system, plassert på høyre side av motoren. Plasser en bøtte under filterhuset, og skru avløpet ventilen til åpen posisjon for å tømme diesel. Ved hjelp av en Davco filter skiftenøkkel, løsne den svarte ribbet krage som forbinder plast filter bolle og filterhuset. Vri nøkkelen mot klokken til kragen er løs. Fjern filternøkkelen og fortsette å fjerne kragen for hånd. Etter at kragen er fjernet, løft opp på plast bolle, og ta ut filteret. Plasser filteret i bøtta ..
4

Smør på gummipakningen av forfilter. Snurr primære drivstoff filter på gjengene dieselfilter boliger i klokkens retning til filteret er tett. Bruk de samme trinnene for den sekundære drivstoffilter. Hvis den sekundære brennstoff filteret er et element patron, skyver elementet i filterhuset. Plasser plastskål over elementet etterfulgt av kragen. Stram kragen hånd. Ta av plugg i toppen av skålen med. Hell diesel i bollen før det er samme høyde som element. Skru plast tilgang pluggen tilbake i toppen av bollen.
5

Finn primer pumpe plassert på den primære filterhuset. Primeren pumpen vil være en svart gummi knapp, omtrent 1 cm i diameter. Kontinuerlig press pumpen opp og ned til det slutter å pumpe. Motoren er nå fylt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141094.html

Previous:
Next:

Trucks