Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte en Wiper Motor på 1992 Sonoma

The GMC Sonoma er en light-duty pickup lastebil som har vært i produksjon siden 1982. 1992 Sonoma er en del av den første generasjonen serien og kommer i motorer som varierer i kraft 84-165 hestekrefter. Men for alle disse modellene, erstatte en vinduspusser motor er en lignende prosess. Vindusvisker motoren makter armene som beveger vindusviskerne, som renser frontruten i regn og rusk. Motoren er festet til skottet, og for å fjerne det, må du ta av viskerarmer og inntaket rist. Prosessen er ganske enkel, og bør ikke ta deg mer enn en time. Du trenger
Pipenøkkel sett med forlengelse
Phillips skrutrekker Vis
Flat skrutrekker
Icepick
Flere Instruksjoner
en

Fjern gummipropp dekker mutrene til viskerarmer med kile fast en flat skrutrekker under skulderen av hver propp og lirke det av.
2

Bruk en pipenøkkel til å skru mutterne som holder viskerarmer til skott.
3

Trekk viskerarmer av av sine bolter ved å løfte dem oppover da rocking eller vrir dem frem og tilbake.
4

Fjern plastdekselet pins fra inntaket rist ved å kile den skarpe enden av en icepick under pinnen og spratt den av. Hold den andre hånden over stiften slik at den ikke flyr av og bli borte.
5

Bruk en Phillips skrutrekker for å fjerne skruene som holder inntaket rist til skottet. Sett inntak rist på frontruten etter skruene er fjernet.
6

Koble vindusvisker motor ved å trykke pluggen sider av strømkabelen og trekke kabelen ut motoren.
7

Fjern boltene som holder vindusvisker motor til skottet ved hjelp av en 13 mm pipenøkkel. Bruk lang forlengelse av pipenøkkel for å nå de nedre skruene.
8

Trekk vindusvisker motor ut av skottet og sammenligne den med den nye motoren du har kjøpt, se etter samme antall nagler og samme generelle form.
9

Sett festeboltene inn i gummi ermene på ny vindusvisker motor. Den gummi mansjetter dempe vibrasjoner i vindusvisker motor og eventuelt tilbehør berøre den.
10

Plasser den nye vindusvisker motor mot skottet i samme posisjon som den gamle vindusvisker motor og hånd-stramme boltene inn skottet.
11

Stram boltene fullt ved hjelp av pipenøkkel og lang forlengelse.
12

Plugg strømkabelen inn i vindusvisker motor socket.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141087.html

Previous:
Next:

Trucks