Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan endre en Motor Mount på en 2001 Chevrolet 4X4 Crew Cab

De motorfester på en 2001 Chevrolet 4X4 crew cab er på bunnen av motoren på høyre og venstre side av bunnpannen koblet til to metall armene. De motorfester er festet til metall-metall-armene ved bolter. Boltene går fra toppen av festene nedentil og muttere sikre boltene på plass i begge de motorfester. Dette er en enkel prosess, men trenger du riktig verktøy og en grunnleggende kunnskap om denne bilen å fullføre denne jobben riktig. Du trenger
Jack
to bukker
Tenger
Wrench
trekloss
New motorfester
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner

en

Hev 2001 Chevrolet 4X4 crew cab front end av bakken, ved hjelp av jack, og støtter Chevy front end på de to bukker. Få under Chevy og finn høyre og venstre motorfester.
2

Bruke tang og skiftenøkkel, løsne høyre og venstre motorfeste bolter. Grab de lavere nøtter med tang og skru boltene med fastnøkkel.
3

Hev motoren ved bruk av jack. Plasser trekloss mellom jekken og bunnpannen og heve motoren 2 1/2 inches. Ta til høyre bolt fra motoren montere og trekke motoren mount fra beslaget. Skyv den nye motor mount til montering og erstatte bolten. Stram mutteren litt for å feste motoren til rammen.
4

Fjern bolten fra venstre motor mount bruke skiftenøkkel og tang. Ta motoren mount fra beslaget. Skyv den nye motor mount til montering og erstatte bolten til mount.
5

Nedre motoren og ta ut kontakten fra under Chevy. Trekk til motorfeste boltene med momentnøkkel og tang. Trekk til motorfeste bolter 80 til 90 fot-pounds. Bruk jekken å heve Chevy, og ta ut jack stands. Senk Chevy til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141081.html

Previous:
Next:

Trucks