Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik Finn en dynamo på en Nissan Frontier

Nissan var en av flere japanske produsenter som hjalp bringe den lille, økonomisk pickup lastebil til det nordamerikanske markedet. Opprinnelig kalt Datsun, et navn som ble brukt fram til 1980-tallet, har Nissan solgt pickups i Nord-Amerika siden 1959. I 1998 Nissan pickup lastebil ble omdøpt til Frontier, som fra 2010 var fortsatt i produksjon. Dynamoen av Frontier din er et belte-drevet enhet plassert på fronten av motoren. Dynamoen holder batteriet lades mens motoren er i gang. Hvis lading lyser, eller batteriet virker svak, vite hvor dynamo ligger er det første skrittet i å få den reparert. Du trenger
to bremseklosser
hjulmutternøkkel
Floor jack
Jack stand
Philips skrutrekker Vis
Spårskruvmejsel
Mer Instruksjoner

en

Blokker bakhjulene. Løsne mutrene på passasjer-side foran rattet i lastebilen din med en hjulmutternøkkel. Ikke fjern slepe nøtter ennå.
2

Hev passasjersiden av bilen med et gulv jack til hjulet ikke berører bakken. Skyv en jack stå under den nedre suspensjon kontroll arm og senke gulvet kontakten til vekten av bilen hviler på støttebenet.
3

Finish fjerne slepe nøtter og fjerne dekk fra kjøretøyet.
4

Løsne og fjern de seks festeskruene i plast innerskjerm-brønn liner med en Philips skrutrekker slått i mot klokka. Fjern de fire plast festene fra innsiden av fender liner ved å lirke dem ut med en flat skrutrekker. Senk fender-vel liner fra under fender og fjerne den fra bilen.
5

Finn Serpentine beltet foran på motorblokken gjennom åpningen igjen når fender-vel liner ble fjernet . Dynamoen, drevet av beltet, er montert på fronten av motoren, og kan nås gjennom åpningen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141070.html

Previous:
Next:

Trucks