Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvor å fjerne rust på en bilrammens

Rust dannes når det beskyttende dekket av metallet på et kjøretøy slites av, og metallet blir så utsatt for fuktighet i lang tid. Fjerning av rust som det vises forhindrer rust hull fra forming og skader lastebil. Men rammen av en lastebil, dens underliggende metallkonstruksjon, ikke er lett merkbart. Den eneste måten å nå berømmelse er å demontere bilen. Når demontert, kan du prøve å rengjøre områder med rust. Dette er en tidkrevende og arbeidskrevende prosjekt, men det må gjøres for å holde en gammel lastebil kjører. Du trenger
skurerondell eller stålbørste
Naval gelé
Hansker
Papir håndklær
Sandblaster
Vis flere instruksjoner
en

demontere bilen. Fjern ulike deler av lastebil til du kommer til rammen. Denne prosessen må gjøres av noen som kjenner lastebil engineering.
2

skrape av rust. Bruk en stålbørste eller skurebørste å fjerne rust. Jernvareforretninger selger stålbørster.
3

Bruk naval gelé for vanskelige flekker. Den har fosforsyre som fjerner rust. Du kan kjøpe den fra et hjem forbedring butikken eller nettbutikken. Ta på gummihansker og hell en liten mengde på en klut eller tørkepapir. Påfør naval gelé til alle områder av framen. Vent i 10 til 20 minutter. Tørk bort rust med en klut eller tørkepapir. Tørk rammen rent og tørt.
4

Sandblast omfattende rust. Du kan leie eller kjøpe en sandblaster fra et hjem forbedring senter eller du kan leie en profesjonell sandblaster.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141067.html

Previous:
Next:

Trucks