Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan øke MPG i en 1999 Chevy Truck

I 1999 produserte Chevrolet tre forskjellige modeller av lastebiler: Silverado, C-1500 og mindre S-10. De to-wheel drive S-10 utført den beste i form av gass kjørelengde, administrerende 20 MPG i byen og 26 på motorveien. I mellomtiden, i gjennomsnitt større Silverado og C-1500 mindre enn 20 miles per gallon på motorveien og den lave til midten av tenårene for bykjøring. Uansett hvilken 1999 Chevy lastebil du eier, kan du forbedre gass kjørelengde, lagre dine hardt opptjente penger og selv hjelpe miljøet. Instruksjoner
en

Kjør Chevy lastebil i hastigheter under 60 MPH når det er mulig. Fartsovertredelse er bane av god gass kjørelengde. Dette gjelder spesielt for lastebiler. Din lastebil er ikke laget for å kjøre nedover motorveien. Heller, det er laget for arbeid, for eksempel haling og tauing, som begge bør skje ved lavere hastigheter. Når du overstiger 60 MPH, du egentlig legge 24 cent for hver gallon av gass du kjøper.
2

Fjern så mye vekt som mulig fra din Chevy pickup. Enten din lastebil er en Silverado eller en S-10, er det allerede tung nok. Eventuelle ekstra vekt du legger på lastebilen din vil gjøre motoren bruker mer gass for å gi mer energi. Du kan lagre denne belastningen på motoren din ved lossing all last og avinstallere personlige tilbehør, som for eksempel store dekk, verktøykasser, step barer, grill vakter og ettermarkedet hjul. Bare 100 pounds vil resultere i en to prosent tap i gass kjørelengde.
3

Oppretthold 1999 Chevy pickup. Sjansene er at lastebilen har jobbet hardt i hele år, og det er ikke få noen yngre. Derfor er det viktigere enn noensinne å skifte olje ofte, bytter over til en kvalitet syntetisk merke eller olje med lav viskositet. Dette vil bidra til at motoren går jevnt og effektivt og gi deg mer miles per gallon. Sjekk også luftfilteret og bytt den hvis den er tett eller skittent. Legg luft til dekkene når de er lavt. Under-oppblåst dekk og et skittent luftfilter reduserer drivstofforbruket.
4

Schedule årlig vedlikehold på 1999 Chevy med en kvalifisert mekaniker. For de som ikke er mekanisk tilbøyelig, vil en profesjonell kunne sjekke oksygen sensorer, innsprøytningssystem og tennplugger. Hvis noen av disse komponentene ikke fungerer som de skal, vil lastebilens gass kjørelengde lide. Igjen, på grunn av alder av lastebilen, vil komponenter uunngåelig mislykkes og trenger reparasjon eller utskifting.
5

Kjør Chevrolet lastebil med bakluken i oppreist og låst posisjon. GM designet lastebilen i en vindtunnel med bakluken opp. Når du fjerner bakluken eller kjøre med det ned, forstyrre deg utformingen av lastebilen. Bakluken forbedrer faktisk aerodynamikk av lastebilen din og reduserer motstanden som det skaper en liten lomme av luft bak hytta. Med bedre aerodynamikk og mindre luftmotstand, vil du oppnå bedre gass kjørelengde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141053.html

Previous:
Next:

Trucks