Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan beregne Gas Spring Load

Den unike fordelen av gassfjærer enn klassisk spenning og komprimering spiralfjærer er at deres nominelle kraften holdes konstant over hele slaglengde. Dette skyldes den kraft som utøves av gasstrykket pålegges bare på området, slik at stempelstangen og stempelet ikke. Total indre gassvolumet forblir relativt konstant, siden den er uavhengig av hvilken side av stemplet volumet er plassert. Beregning av lasten krever en kunnskap om vekten som skal løftes og dens vinkelformet bevegelse. Du trenger
Kalkulator
Level-vinkelmåler
Vis flere instruksjoner
en Hard dekker over pickup lastebil senger noen ganger bruker gassfjærer for å holde dem åpne.

Definer programmet. For eksempel, hvis et par av gass fjærer, en på hver side, vil bli brukt til å holde opp seks meter lang, 60-kilos hard cover av en pickup lastebil seng, kan du beregne gassfjær belastning på noe punkt langs reise av dekselet fra helt lukket til helt åpen. Anta toppen av begge fjærer festes til midten av dekselet, 3 meter tilbake fra førerhuset. Dekselet vippes opp på en 30-graders vinkel når den er helt åpen på baksiden av sengen. Helt åpen, er sylinderen 30 inches lang, og det presser vinkelrett mot 30-graders åpen dekselet. Når dekslet er lukket, er det på null grader, er sylinderen 20 inches lange, og det er parallelt med dekselet på null grader. Bunnen pivot er montert 16 inches frem av bakluken.
To A-nivå kan hjelpe deg å finne heisen vinkel for å beregne gass våren belastninger.

Beregn lasten mot sylindrene når du holder opp dekselet på 30 grader. Hvis dekselet ble åpnet til en vertikal stilling, vil alle de 60-kilos vekt formidles til hengselet i nærheten av førerhuset, og ingen til sylindrene. Derfor, siden dekselet er rotert 30 grader, en tredjedel av den totale vekt, eller 20 i pounds, er forskjøvet til hengslene, og sylinderen ser en nesten vinkelrett momentarm på 3 meter med bare 40 pounds på den. Så, ville hver sylinder anta halve lasten, som er litt over 20 pounds.
3 En god tegning kan bidra til å løse mekaniske problemer.

Beregn lasten når den er helt lukket. Siden vinkelen er null i forhold til dekselet, kan sylindrene bare presse horisontalt mot hengslet. De ikke påta seg noe av dekselet vekt, og dekselet ønsker å holde stengt. Trekket har nesten uendelig mekanisk gevinst mot sylinderen på det tidspunktet, så det er lett for lastebilens eier å skyv dekselet. På ethvert punkt mellom helt lukket og helt åpen, sylindrene begynner å anta flere av dekselets vekt som en proporsjonal funksjon av vinklene mellom dekselet og lastebil-og deksel og sylindere. Dette gjør at føreren slippe dekselet som sylindrene vil holde den åpen.
4

Avgjør den maksimale kraften som kreves for å spesifisere sylindrene. Siden den maksimale nødvendige kraft i denne søknaden er når dekselet er helt åpen, angi sylindere som er forhåndsinstallert for å levere 25 pounds å gi en sikkerhetsmargin slik at dekselet vil holde åpent med svak motstand som kreves for å lukke det.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141038.html

Previous:
Next:

Trucks