Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik fjerner de Radiator Slanger Fra en 1997 Dodge Ram

Din 1997 Dodge Ram har en øvre og nedre radiatorslange som sirkulerer kjølevæske fra motoren til radiatoren og tilbake igjen. Du bør inspisere slangene ved hver service intervall og vurdere å erstatte dem etter 60000 miles. Andre grunner for å fjerne dem inkluderer radiator eller motor erstatning og diverse andre front motor reparasjoner som krever dem til å komme ut for bedre tilgang. Alle med grunnleggende automotive reparasjon ferdigheter kan ta ut slanger i omtrent 15 til 30 minutter. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Socket satt
Mechanic hakke (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Åpne kjølevæske overflow flasken for å tillate system for å lufte. Flasken sitter over wheelwell.
2

Skyv avtappingspannen under fronten og klatre under den med socket sett. Plasser renne pannen rett under nedre radiatorslange inntaket på radiatoren.
3

Løsne slangeklemmen på nedre radiatorslange hvor slangen blir radiatoren ved hjelp av socket sett. Skyv slangeklemmen bort og trekk slangen av radiatoren for hånd. All kjølevæske i motoren og radiator vil begynne å renne ut, så vær forberedt.
4

Vent til kjølevæske å stoppe drenering. Løsne slangeklemme på den andre enden av nedre radiatorslange, skyver du den tilbake og trekk slangen av for hånd.
5

Løsne slangeklemmer på øvre radiator slangen og trekk at en av radiator først og deretter termostathuset. Du må kanskje bruke en mekaniker pick å bryte forseglingen mellom slange og radiatoren stikkontakt eller slangen og termostathus ved å skyve spissen av vrak mellom de to og jobbe deg helt rundt forseglingen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141033.html

Previous:
Next:

Trucks