Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Informasjon om en 2006 Chevy Colorado

The 2006, var Chevy Colorado resultatet av 34 år med kompakt lastebil evolusjon. Samsvar med andre konkurrenter på den tiden, var Colorado nærmere en midsized lastebil enn en kompakt. Finnes i flere utførelser, motorer og drivlinjer, det var en 2006 Chevy Colorado tilgjengelig for et bredt spekter av forbrukere. Historie

General Motors, som eier Chevrolet, introduserte sin første kompakte pickup lastebil, LUV, i 1972. Den LUV, lys utility vehicle, var egentlig en ommerket Isuzu. Chevy LUV var tilgjengelig for to modell generasjoner, og ble erstattet med S-10 for 1982 årsmodell. Andre generasjon av S-10 ble introdusert i 1994 og var tilgjengelig for et tiår før navneskilt ble avviklet. Avløste da S-10, i 2004, var de Chevy Colorado
Typer

2006, Chevy Colorado var tilgjengelig i fem trims:. LS, LT1, LT2, LT3 and Work Truck. Regelmessige, utvidet og mannskap cab modellene var tilgjengelige. Rear-wheel og fire hjul drivetrains var tilgjengelig på alle modellvarianter. Kraften ble produsert av enten en 2,8-liters firesylindret eller 3,5-liters femsylindret motor. Motorene ble parret med fire-trinns automatisk eller femtrinns manuelle girkasser.
Størrelse

Sitteplasser var avhengig av modell og alternativer, med plass til to til seks passasjerer. Front passasjerene hadde 39,6 inches av hodet rom og 42,2 inches av beinplass. Måling 192,4 inches til 207,1 inches i lengde, syklet Chevy Colorado på en akselavstand på 111,3 inches til 126 inches. Egenvekt variert mellom 3303 og £ 4062.
Egenskaper

Tilgjengelige funksjoner inkludert barns sikkerhet dørlåser, låse bakluke, dørlåser, kjøretøy anti-tyveri, anti- bremser, låsing differensial, traction control, kollisjonspute på førersiden, front-side kollisjonsputer, passasjer airbag, elektriske vinduer og nøkkelfri adgang.
Expert Insight

I gjennomgangen av Chevy Colorado, sa Jim Flammang av Cars.com, "Mer raffinert enn Chevrolet gamle, moderat mindre S-10, og kombinerer Colorado tilfredsstillende ytelse og egnede håndtering ferdigheter med en hyggelig romslig cockpit." Redaktørene på Edmunds.com hadde et annet syn på Colorado sa: "Den har funksjoner og ser behov for å bli den dominerende lastebil i kompaktklassen, men ved siden av den helt nye pickups fra store konkurrenter, 2006 Chevrolet Colorado kommer til kort i kraft, indre rom og generelle passform og finish. "

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141028.html

Previous:
Next:

Trucks