Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er årsaken til bunnpannen Lekkasjer i lastebiler?

Hvis du har en lastebil som har plaget opp noen kjørelengde, så du kan ha en oljelekkasje på hendene. Oljelekkasjer kan komme fra hvor som helst i motoren der oljen pumpes og ofte oppstår når olje siver gjennom pakninger og tetninger som har korrodert og slitt ut. Mesteparten av tiden, fikse en oljelekkasje er bare et spørsmål om å endre tetninger og pakninger, men noen ganger løsningen krever mye arbeid for å få tilgang til de delene som trenger pakninger og tetninger endret. Old Age

normal slitasje av lastebilens olje oppvarming og nedkjøling, samt de delene som inneholder olje, for eksempel bunnpannen, kan til slutt føre til en oljelekkasje. Lekkasjen skjer når pakningen som forsegler over-og underdel av bunnpannen slites ut og sprekker, miste sin evne til å hindre olje fra å lekke ut mellom tetningen. Ved hjelp av en stop-lekkasje tilsetningsstoff kan gi en kortsiktig løsning siden det tykner motorolje, men hvis en pakning lekker, så til slutt lekkasjen vil bli verre. Dessverre er det ingen måte å vite nøyaktig når bunnpannen pakningen vil begynne å lekke. Generelt, jo eldre bilen er, jo større er sannsynligheten for en lekkasje utvikling. Endring av Bunnpannepakninger er en enkel jobb med å heve kjøretøyet, å fjerne boltene som forbinder bunnen av bunnpannen til toppen og skifte ut pakningen på bunnpannen. Bare sørg for å tappe ut oljen først og ha en fange pan under toppen av bunnpannen for å fange noen annen olje som lekker ut fra systemet.
Drain Plug

Hvis pluggen ikke er strammet riktig, så en oljelekkasje vil raskt utvikle seg fra bunnpannen område av lastebilen. Hvis pluggen ikke er strammet tilstrekkelig, så oljen kan sive ut fra pakningen rundt bunnpluggen. Alternativt, hvis pluggen er for stramme, kan pakningen som tetter avløp pluggen til bunnpannen bli skadet og må byttes. Det er også mulig at dersom avløpet plugg settes feil innskrudd, at trådene kan bli avdrevet. Hvis dette er tilfelle, en oljelekkasje fra tappepluggen vil utvikle seg.

Bunnpannen Bolts

Boltene forbinder øvre og nedre bunnpanne kan også en årsak lekkasje. Hvis du nylig har byttet bunnpannen pakning og varsel olje lekker, så du kanskje ikke har strammet boltene nok til å gjøre forseglingen ugjennomtrengelig. I dette tilfellet må du kanskje gjøre om arbeidet ditt og sette mer silikon på den nye pakningen for å sikre at den tetter riktig.
Andre årsaker

Ofte når olje lekker gjennom andre deler av trucken for olje-systemet, vil olje dryppe ned over motoren og samler seg på undersiden av bunnpannen. Hvis du aldri har jobbet med oljelekkasjer før, så kan det være lett å tro at dette for en lekkasje som kommer fra bunnpannen seg selv når det i realiteten er det som kommer fra andre deler som du ikke kan se like lett. Ta bilen til en mekaniker og å ha ham vaske og inspisere motoren kan fortelle deg hvor oljelekkasjer kommer fra.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141027.html

Previous:
Next:

Trucks