Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte en Coil på en 4,3 Chevy Pickup

The coilen på 4,3-liter utstyrt Chevy pickup er på passasjersiden av inntak manifold omtrent tre fjerdedeler av veien tilbake på motoren. To studs tråden inn i manifolden holder braketten på plass, fjerne dem vil tillate deg å ta av spolen og brakett sammen. Spolen brakett vil bli gjenbrukt når du installerer en ny spole på 4,3-liters motor så prøv å ikke skade den når du tar den. Du trenger
Wrench satt
Socket satt
Ratchet selg Electric drill
Drill bits
Vis flere instruksjoner
en

Koble fra negative batteriet kabelen fra den negative batteripolen med en skiftenøkkel og fjern kabelen fra batteriet.
2

Finn luftfilteret på toppen av motoren. Det er oval og sitter rett i midten av motoren. Finn låsemutter på baksiden av luften renere og fjerne det med en socket og skralle. Lagre mutteren som du trenger den for å installere luftfilter senere. Løft luftfilteret fra spjeldhus og sette den av til førersiden av motorrommet.
3

Koble høyspentkabel, kjører fra spolen til distributøren, fra spolen. Koble ledningsnettet kontakten fra coil, skyve låsetappen i til den løsner deretter trekke kontakten gratis. Sett kontakten til side.
4

Finn de to stendere den tråden inn i motoren manifold etter å ha passert gjennom spolen festebraketten. Fjerne dem med en stuss og skralle løft spolen og beslaget av motoren.
5

Fjern spolen fra braketten ved å bore ut naglene som fester spolen til braketten med en elektrisk drill. Når du fjerner nagler, skiller spolen fra braketten og kast den gamle spolen. Rett inn den nye spolen med hullene i braketten og fest boltene som fulgte med spolen gjennom braketten og coil. Installer Løsne mutterne på boltene og stram dem med en skiftenøkkel.
6

Plasser spolen festebraketten og ny spole tilbake på motoren manifold og installere mountingsskruene gjennom braketten og inn i manifolden. Stram boltene med en stuss og skralle.
7

Koble ledningsnettet fra lastebilen inn i den nye coil, skyve det inn til låseklaffen engasjerer. Plugg høyspent bly i på toppen av spolen deretter installere luften renere på spjeldhus. Installere beholde mutteren og skru det fast med en skiftenøkkel.
8

Sett den negative batterikabelen på minuspolen og stram bolten med en skiftenøkkel. Start motoren for å bekrefte at reparasjonen var vellykket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141026.html

Previous:
Next:

Trucks