Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik starter den Tenning på en 2000 Ford Ranger

Når du kjøper en 2000 Ford Ranger, er det første du bør gjøre er å være sikker på at du forstår sikkerhetsreglene prosesser og tiltak som kreves for å starte bilen skikkelig . Etter de riktige prosedyrer hver gang du starter Ranger vil forlenge levetiden på lastebilen din og holde deg trygg. Starte motoren din riktig vil hindre flom den med bensin eller brenne opp starteren . Den kan også beskytte tenningen låsesylinder mot skade. Du trenger
Startnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk parkeringsbremsen for å være sikker på at den er innstilt. Sjekk at girvelgeren er i " Park" hvis Ranger er en automatisk . Trykk clutchen hele veien til gulvet hvis Ranger er utstyrt med en standard girkasse .
2

Sett nøkkelen inn i tenningen og vri den til " ON" posisjon, som er den siste innstillingen før tenningen starter. Se dashbordet for å være sikker på at varsellampene blinke.
3

Vri nøkkelen til " START" og slipp den så snart motoren starter. Hvis motoren ikke starter i løpet av fem sekunder , slipp nøkkelen . Vent 10 sekunder og gjenta prosessen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141022.html

Previous:
Next:

Trucks