Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte EGR Ventil i en 1997 Ford Explorer

The eksosresirkulering ventil i 1997 Ford Explorer er en viktig komponent til bilens ytelse. Ventilen, som kalles EGR ventil, er ansvarlig for å kontrollere retning av eksos å sørge for at det er skikkelig avkjølt, hindrer motoren fra overoppheting. Ventilen skyver eksosen inn i inntaksmanifold, hvor det er så avkjølt. Eksosen inneholder mye karbon, og når de passerer gjennom ventilen, kan de forårsake sot. Over tid, kan ventilen bli ødelagt og ikke klarer å fungere ordentlig. Utskifting av en defekt ventil er viktig i å holde Explorer kjører riktig og effektivt. Du trenger
stålbørste
Butikk filler
Replacement EGR ventil
Vis flere instruksjoner
en

Plasser Explorer i "Park" og la redskap for å kjøle seg ned etter en halv time.
2

Identifiser EGR ventilen under panseret av Explorer. Ventilen er på motoren inntak manifold og er en liten, rund, metall ventil.
3

Bruk en pipenøkkel til å løsne og fjerne boltene som fester ventilen på plass. Løft ventilen off ventilen mount og kast den. Litt kraft kan være nødvendig hvis det er overdreven karbon oppbygging.
4

Rengjør ventilen mount med en stålbørste og fille slik at den nye ventilen har en ren forbindelse.
5 < p> Installer utskifting EGR ventilen på ventilen mount og erstatte boltene med pipenøkkel. Lukk panseret på Explorer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141016.html

Previous:
Next:

Trucks