Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte en Radiator Drain Plug på en Ford F-150

The F-150 navneskilt har eksistert siden midten av 1970-tallet og er fortsatt brukes på Fords halv-tonns pickup lastebiler. De radiatorfinnene i din F-150 er laget av aluminium, men de øvre og nedre radiator tanker er laget av plast. Tappepluggen, som er montert på den nedre tank på bunnen av ovnen, er også laget av plast. Hvis du ikke er forsiktig når du utfører vedlikehold på radiator, er det ganske lett å strippe gjengene på din tappepluggen, nødvendiggjør en erstattning for å hindre kjølevæske lekker rundt det. Du trenger
Drensvannsoppsamler
19 mm fastnøkkel
Replacement tappepluggen
trakt
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret. Plasser en ren renne pannen under fronten på din F-150.
2

Crawl under bilen og løsne hvit plast bunnpluggen på passasjersiden av radiatoren nederst med en 19 mm fastnøkkel slått i mot klokka.
3

La kjølevæsken å fullt renne fra radiatoren og inn i avtappingspannen.
4

Fjern tappepluggen ved å vri det mot urviseren til den rygger ut av armaturen. Tråden en ny tappeplugg i montering for hånd, være forsiktig med å kryss-tre den. Nøye trekkes til med 19 mm fastnøkkel slått i klokkens retning.
5

Fjern hetten fra den hvite plasten kjølevæske reservoaret på toppen av motoren ved å vri den av i en retning mot klokken. Plasser en trakt inn i åpningen. Sakte hell kjølevæske fra dreneringspannen tilbake i reservoaret. Start lastebil og la den varmes opp til driftstemperatur dersom reservoaret fylles opp før alle kjølevæsken helles i. Hell resten av kjølevæske i reservoaret når motoren er varmet opp og kjølevæsken har sirkulert, rense eventuelle luftbobler fra systemet.
6

Stram reservoaret cap med urviseren og lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141007.html

Previous:
Next:

Trucks