Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Årsaker til tilbakeslag i Diesel Trucks

Lyden av et kjøretøy tilbakeslag kan være oppsiktsvekkende, spesielt hvis det kjøretøyet er en diesel lastebil. Backfiring er ikke bare irriterende, men det kan være en indikasjon på et mer alvorlig problem med lastebilens motor eller drivstoffsystem. Bare ignorerer backfiring kan ytterligere komplisere eksisterende problem, så backfiring bør tas opp så raskt som mulig. Vann

Tilstedeværelsen av vann i drivstoffsystemet kan forårsake tilbakeslag mens du kjører. Hvis du ikke har tid eller kompetanse til å se i lastebilens bensintank, mekanikere har en enhet som kan oppdage vann i en gasstank. Hvis du vil løse problemet selv, må du fjerne bensintanken. Etter at tanken er fjernet, drenere eventuelle diesel igjen inne, og deretter sette bensintanken til side for å tørke i flere dager. Før du installerer drivstofftanken, sørg for at den er helt tørr innvendig, og deretter sette diesel tilbake i tanken og sett den opp på lasteplanet.
Gnist plugger

En enklere problem å sjekke og korrigere er tennpluggene. En utslitt tennplugg kan brenne noen leftover diesel ut av motoren og inn i eksosanlegget av lastebilen, forårsaker feiler. Den raskeste måten å teste tennpluggene er å bare kjøpe nye plugger og installere dem i lastebilens motor. Hvis backfiring fortsetter, så du vet at tennpluggene ikke den skyldige.

Loose Connections

Elektriske koblinger i en dieselmotor kan bli løs, slitt ut eller korrodert. Løse elektriske forbindelser kan være årsaken til feiler. En nær inspeksjon av motoren kan slå opp utslitt eller korrodert elektriske koblinger som er muligens årsaken til feiler. Når du har reparert løse kontakter og erstatte korroderte ledninger, kjør motoren for å se om den feiler fortsette. Hvis de gjør det, kan årsaken til feiltenning være at hele dieselmotoren er ladet med statisk elektrisitet. Hvis dette er tilfelle, må problemet være overlatt til en profesjonell mekaniker.
Ventiler

dannes på ventilene kan føre dem til å fungere på feil måte slik at lastebilens ventilene er åpne når de er ment å være stengt. Automotive leverer butikker selger en rekke tilsetningsstoffer som kan helles i lastebilens drivstoffsystemet eller motoren for å rense innskudd av ventilene. Hvis problemet er avansert, kan en gjenoppbygging av lastebilens ventil hoder være i orden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141000.html

Previous:
Next:

Trucks