Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan bytter ut den fremre bremseklosser på en 1993 Ford F-150

bremsene foran pads på 1993 Ford F-150 er inne bremsekalippernes som er montert på toppen av bremse rotoren med to festeboltene. Bremsekalippernes hviler på toppen av en metallramme som brytes rundt bremse rotoren. Bremseklossene er festet til innsiden av bremsekalippernes av en metallklemme på hver side av bremseklossen. Prosessen for å erstatte førersiden foran bremseklosser er den samme for passasjersiden foran bremser. Det tar bare 25 minutter å gjøre denne jobben. Du trenger
Tire jern
Jack
Jack står
Ratchet satt
flat skrutrekker
bremsekloss spreader
Nye bremseklosser (modell spesifikke)

Vis flere instruksjoner
en

Løsne mutrene på passasjersiden foran dekk med dekk jern. Løft den fremre enden av 1993 Ford F-150 ved hjelp av jack. Støtte fronten på bukker. Fjern passasjersiden dekk

Under dørkarmen er en tynn metall kant:. Dette er hva som brukes til å heve F-150 med jekken og hvile vekten av F-150 på bukker . Metallet kanten går fra fronten til baksiden av F-150.
2

Fjern de to boltene fra høyre og venstre side av fronten passasjersiden bremsekalippernes med skralle sett. Fjern den fremre passasjersiden bremsekalippernes fra bremse rotoren. Trekk bremseklossene fra innsiden bremsekalippernes.
3

Plasser metall arm av bremsen verktøyet over stempelet inne bremsekalippernes. Plasser metallplate på motsatt side av bremsen verktøyet på metallrammen bremsekalippernes.
4

Vri håndtaket på bremsen verktøy til stempelet trekkes tilbake i bremsekalippernes. Fjern bremseverktøyet fra bremsekalippernes. Skyv den nye bremseklosser inn bremsekalippernes.
5

Fest bremsekalippernes til toppen av rotoren. Erstatte sikringsboltene til høyre og venstre side av bremsekalippernes. Stram boltene med skralle sett. Sett på hjulet på akselen. Gjenta disse trinnene for foran førersiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140996.html

Previous:
Next:

Trucks