Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik fjerner Truck rotorer

rotorer er metall plater som er løst til navene av lastebilen. Formålet med rotorene er å bremse bilen når bremseklossene blir tvunget mot dem av bøylen stempelet. Stemplene er engasjert når bremsepedalen trykkes inn. Komponentene i bremsesystemet må jobbe i sømløs samklang, og alle komponenter funnet å være i forfall vil forhindre effekten av bremsene. Bremseklosser har innebygd slitasje indikatorer for å varsle føreren når bremseklossene er slitt. Indikatorene skraper mot rotorene og kan huljern riller i overflaten av platene. Badly scoret rotorer eller rotorer som er vridd eller sprukket bør skiftes ut umiddelbart for å hindre bremsesvikt. Du trenger
Jack
Jack står
Tire blokker
hjulmutternøkkel
Socket satt
Ratchet
Flat skrutrekker
Chain smøremiddel
Hammer eller gummi klubbe
Vis flere instruksjoner
en

Place lastebilens overføring i "park" og sett på parkeringsbremsen. Plasser dekk klosser ved hjulene motsatt til slutten av lastebilen som vil ha rotoren (e) fjernet.
2

Løsne tappene på hjulet med hjulmutternøkkel. Begynn med en kabelsko mutteren i bunnen av hjulet og flytte til en på toppen. Fortsett å rave løsning for å unngå vekten av lastebil kiler hjulet mot de resterende kabelsko.
3

Plasser en jekk under den fremre rammen (eller bakrammen for å fjerne en rotor på en av bakhjulene). Løft lastebil før dekkene er over overflaten av veien. Dekkene bør være minst to inches klar av bakken for å gi rom for å senke bilen på bukker.
4

Place minst to bukker under rammen av lastebilen og senk lastebil på stands.
5

Fjern lug nuts og hjulene for å få tilgang bremsen forsamlingen.
6

Skru løs og fjern de to caliper skyve skruer på baksiden av bøylen med en stuss og skralle. Den kontakten størrelse vil variere mellom kjøretøyene. Rådfør deg med bilens reparasjon manual for riktig dimensjonering eller bruke en skiftenøkkel. Drei forhjulet for bedre tilgang til boltene, spesielt hvis du bruker en skiftenøkkel.
7

Trekk bøylen fra hjulet og hvile den på en jack stativ eller annen prop for å unngå å henge bøylen av den tilkoblede bremsen linjen.
8

Trekk bremseklossene fra sidene av rotoren. Elektrodene sitte i sporene som tilbys av bøylen bro. Lirke pads fra rotoren med en flat skrutrekker hvis de ikke blir lett fjernes for hånd.
9

Spray baksiden av rotoren og hjulbolter med kjedeolje å bryte noen bånd som vil gjøre rotorens fjerning vanskelig.
10

Fjern de to boltene på baksiden av bøylen bridge. Bruk en socket og skralle til å fjerne boltene og trekk broen fra bremse rotoren.
11

Trekk rotoren fra hjulboltene. Hvis kjedet smøremiddel var mislykket i å løsne rotoren fra styringsgruppen knoke og hjulbolter, trykker rotoren med en hammer eller gummihammer å velte den fra apparatet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140990.html

Previous:
Next:

Trucks