Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte en Serpentine belte på en 1994 Ford Truck

1994 Ford lastebiler støttet seg på en serpentin drivreim system for tilbehør makt. The Serpentine beltet vever sin vei rundt de ulike trinser, overføre dreiemoment fra motorens veivakselen skivene utover til alle tilbehør trinser. Hvis beltet pauser, må du bytte den så snart som mulig som du ikke kan kjøre lastebil uten en fungerende belte. Hvis du har grunnleggende automotive reparasjon ferdigheter og riktig verktøy, kan du installere et nytt serpentin belte i en halv time eller mindre. Du trenger
Reimstrammer verktøyet
Replacement belte
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret og se etter beltet ruting diagrammet. I diagrammet, trykt på et lite klistremerke, bør være på viften dekslet eller på undersiden av hetten. Hvis diagrammet er ikke lenger på lastebil, enten få en fra det stedet du kjøpte beltet eller laste ned en fra Internett.
2

Koble beltestrammeren verktøy for å beltestrammeren og bruke verktøyet å trekke strammer skivene av Serpentine beltet. Når strammeren er av beltet, trekke beltet bort for hånd. La beltestrammeren flytte tilbake til sin naturlige posisjon sakte.
3

Trekk remmen av de andre trinser og ut av motoren også. Avhengig av modell og motor av lastebilen du jobber med, kan det hende du trenger å rute den rundt viften før den kommer ut.
4

Strekk nytt belte og gamle beltet ut til sitt fulle lengde, ved siden av hverandre. Den gamle beltet bør ikke være mer enn ¾ tommer lengre enn den nye beltet. Hvis deres lengder varierer mer enn det, har du feil utskifting belte og bør ta den gamle remmen til kjøpsstedet for å matche det opp.
5

Route den nye beltet rundt veivakselen skivene og deretter langs de andre trinser. Se på belteføring diagram, som du flytter fra trinse til trinse, for å sørge for at beltet rutes riktig. Forlate strammer skivene for sist.
6

Trekk strammer skivene ut av beltet banen med beltestrammeren verktøyet igjen. Sett det nye beltet over beltestrammeren skivene og holder beltet på strammer skivene som du sakte slappe trykket på strammeren med verktøyet. Trekk verktøyet ut når du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140989.html

Previous:
Next:

Trucks