Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1993 Toyota Pickup Tilbakekalling

Selv kjent som en ledende aktør i eksport bilmarkedet for sin pålitelighet, Toyota hadde et utslett av tilbakekallinger i januar 2010, særlig i Prius, Camry, Tundra og Tacoma modeller. Toyota har også utstedt tilbakekallinger i siste årene, inkludert 1993 Toyota pickup. Vanlige problemer med denne modellen inkluderer frontlykter, utvendig belysning og rattet. Styring

Rattet kan lide tretthet og tidlig slitasje når sjåføren svinger rattet gjentagelser. Dette kan også skje når det er en økt innsats i styring, for eksempel kjøring langs svingete veier eller i tøffe værforhold. Økt slitasje kan også skje når det er fullt dreier på rattet mens bilen står stille. I dette tilfellet kan en sprekk dannes i styre-relé stang. Sprekken kan til slutt føre til rattet for å bryte fra hverandre helt, noe som kan resultere i en bilulykke. Styringsgruppen relé stang på 1993 Toyota pickup bør tas inn i dealership for utskifting.
Kjørelys

Dope Incorporated måttet tilbakekalle 42 450 av frontlyktene på 1993 Toyota pickup. Disse frontlykter ikke i samsvar med Federal Motor Vehicle Safety standarder, som krever at lamper som har gult sidereflektorer. Dette begrenset belysning synlighet kan resultere i en bilulykke. Dope Incorporated varslet eierne og ga dem en tilbakebetaling for de ikke-kompatible lamper.
Diverse utvendig belysning
p Det har vært problemer med andre deler av pickup er utvendig belysning. Hjørnet lamper og slå signaler også mislyktes i å samsvare med Federal Motor Vehicle Safety standarder. Disse lampene og signaler ikke har riktig reflekterende utstyr. Andre drivere kan ikke se dårlig opplyst blinklys, noe som kan føre til alvorlige ulykker. Produsenten, Pro-A Motors, varslet eierne og tilbød å kjøpe tilbake sine lamper og blinklys.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140986.html

Previous:
Next:

Trucks