Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1999 GMC Sierra Hjullager Hub Monteringsanvisning

The pickup lastebil er en lang tid ikonet av klassiske Americana som har vært brukt i kommersielle arbeid av bønder, bygningsarbeidere og bedrifter, så vel som til daglig transport. GMC Sierra, en av de tidligste pickup lastebiler, har vært populær på grunn av sin attraktive trim muligheter og omdømme for holdbarhet. Enkel vedlikehold og lang levetid sikre Sierra vil forbli populær i årene som kommer. Du trenger
Rags
Multi-purpose grease
Momentnøkkel
Socket satt
Flathead skrutrekker
Hex hodet socket satt
Vis flere instruksjoner

en

Rengjør alle overflater grundig med en ren fille. Tørk av bæreflens og knoke boring. Tørk ned alle kontaktflatene på knoke boringen, og pass på å la noe fett eller skitt. Skyv den nye O-ring på baksiden av navet.
2

Skyv hub og lagermontering i styringsgruppen knoke. På firehjulsdrevne modeller, skyver foten til drivakselen, da fett drivakselen splines med multi-purpose grease før du skyver navet på drivakselen.
3

Plasser plate skjold i posisjon og tråd sine festeboltene på plass. Stram boltene til 133 fot lbs med momentnøkkel.
4

Sett ABS hjulet speed sensor i hullet i navet. Stramme bolten til 156 tommers lbs med momentnøkkel utstyrt med riktig størrelse hex-head socket.
5

Installer bremseskiven ved å skyve den inn på gjengene wheel studs. Plasser braketten i sin posisjon på hjulet, og installere sine to bolter. Stram boltene til 129 fot lbs med momentnøkkel.
6

Installer bremsekalippernes på festebraketten, setter sine to boltene og stram dem til 80 fot pounds med momentnøkkel.
Side 7

På firehjulsdrevne modeller, installere hub nut. Før en skrutrekker gjennom bremsekalippernes inn i en av de avkjølende skovlene i rotoren for å hindre akselen fra å rotere. Stram hub mutteren fast til skikkelig på plass drivakselen inn i navet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140984.html

Previous:
Next:

Trucks