Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Gass kjørelengde på Pickup Trucks

Pickup lastebiler har tradisjonelt fått en dårlig rap for effektiv drivstoff kjørelengde, og dette har vært hovedsakelig på grunn av bilens design og tiltenkt bruk. Åpenbart er det pickup ikke en Porsche, en kompakt bil eller en familie vogn. Når det er sagt, har regjeringen vært oppmuntring og prodding bilprodusenter for å forbedre motorytelsen av lastebiler, noen merkede resultater. Design Works Against Fuel Efficiency

Den grunnleggende pickup er designet med en boxy form som gjør ingenting for aerodynamisk ytelse mot luftmotstanden. For styrke og holdbarhet, har pickup som regel styrket opp suspensjon for å bære tung last. I tillegg er rammen sterkere for å gi holdbarhet og integritet under trykk. Motoren er styrket og større for dreiemoment og trekkraft. Disse faktorene sammen gjør for en langt tyngre kjøretøy enn en personbil med samme kapasitet motor.
Regjeringen Testing Standards

å bestemme pickup kjørelengde, den føderale regjeringen tester drivstoffeffektivitet i en lab og under bestemte kriterier. Bilprodusentene også teste sine egne biler for produktivitetsforbedringer og rapportere data til den føderale Environmental Protection Agency. Den EPA validerer bilprodusenten informasjon og revisjoner opp til 15 prosent av bidrag fra industrien.
Kjørelengde Still Varierer

Uavhengig av teknisk prøving tilnærminger, kjørelengde ytelse og drivstoffeffektivitet i pickups varierer fortsatt litt. Dette skyldes det faktum at de publiserte ytelsesstatistikk fra EPA er produsert under "ideelle" testforhold. De tar ikke hensyn til din egen personlige kjørestil og hvor langt du reiser, lastebil vedlikehold (eller mangel på det), ulike typer drivstoff, forskjellene mellom pickup typer, og hvor mye innkjøring nødvendig. På grunn av så mange variabler, EPA statistikken gir en målestokk, men bør aldri brukes som en absolutt avkastning forventning for en pickup lastebil modell.
Andre faktorer som påvirker kjørelengde

En pickup lastebil ytelse i forhold til kjørelengde vil også variere over levetiden til bilen. Endringene over tid kan bli påvirket av hard kjøring - med andre ord, treffer gasspedalen og slamming på bremsene mye. Forlate trucken på mens parkert og inaktiv vil spise opp gass uten noen fordel (forutsatt at du ikke bruker den til å holde deg varm i kaldt vær). I tillegg nådde over optimal hastighet skaper mer luftmotstand enn bilen er laget for, noe som reduserer drivstofforbruket betraktelig ved hastigheter over 60 mph.

Et kjøretøy type vil ha noen spille i din pickup drivstoff forbruk samt . Fire-hjulsdrevne lastebiler spise opp mer gass per kilometer enn sine to-wheel-drive fettere. I tillegg, større motor størrelser forbruker gass betydelig raskere mil for mil (for eksempel en V8-motor kontra en V6).
Load og sleping

Når det gjelder haling materiale eller en tilhenger, fungerer fysikk mot lommeboken når det gjelder gass effektivitet. Spesielt hvis lasten må gå opp en bakke eller fjell, gassforbruket i en pickup øve dreiemoment vil være høyere. EPA statistikken ikke ta denne faktoren i betraktning i det hele tatt; sine biler er testet når den er tom

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140983.html

Previous:
Next:

Trucks