Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Pintle Hook Vedlikehold

Pintle kroker blir rutinemessig brukt for tilhengere med å trekke og tunge vekter for tung for en ball-stikk, men ikke tung nok til å kreve en femte hjul på trekkvognen. De er pålitelige og mindre kostnadskrevende enn en femte hjulet stikk. Selv om den pintle kroken er en enkel mekanisme, er rutinemessig vedlikehold viktig for sikker drift. Inspeksjon

Før hver bruk skal kroppen av kroken og låsen for sprekker, bulker eller deformasjoner. Dette kan indikere forestående svikt, og kroken skal skiftes ut. Dersom mer enn 20 prosent av metallet er båret fra kroppen av kroken eller låsen, bør kroken skiftes ut.

Krok-og låsemekanisme skal operere fritt. Det ikke kreve mer enn håndkraft å løfte sperren og krok. Bruk aldri en hammer for å frigjøre låsen eller krok. Dette kan føre til sprekker i stikk. På samme måte kan bruke en lommelykt eller annen varmekilde for å frigjøre en rusten eller frossen låsen eller krok skade stikk og bør aldri bli forsøkt.

Gapet mellom kroken og kroppen av koblingen bør kontrolleres ved å løfte kroken så langt vekk fra kroppen som mulig med låsen engasjert. Hvis et gap på mer enn 3/8 tommers eksisterer, bør stikk skal repareres eller erstattes før bruk.
Vedlikehold

Smør låsen og krok regelmessig. Fjern skitt eller sand før du påfører smøremiddel. For tappen kroker utstyrt med smørenipler, bruk en fettpresse for å fylle smøremiddel hulrom til fett presse-out vises på overflaten av stikk. Fjern overflødig smøremiddel straks med en klut.

Reparasjon

Skadede deler må skiftes ut umiddelbart. Ingen sveising reparasjoner bør forsøkes - disse kan ytterligere svekke den delen, og er forbudt ved Department of Transportation forskrifter

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140981.html

Previous:
Next:

Trucks