Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik fjerner du Transmission Pan på en 2001 Chevy Silverado Pickup

På grunn av sin kompleksitet og utilgjengelig sted, sendinger er en av de mer skremmende deler av en bil for den gjennomsnittlige eier som foretrekker å utføre sitt eget vedlikehold og reparasjoner. På lastebiler som 2001 Chevy Silverado overføringen er mer tilgjengelig, men ikke mindre skremmende i sin kompleksitet. Til tross for sin komplekse interne konstruksjonen, kan overføring likevel være betjent av den gjennomsnittlige hjem mekaniker. Du trenger
Floor jack
bremseklosser
Jack står
Drensvannsoppsamler
Torx hode fastnøkkel
3/8 tommers stasjon socket satt
Flathead skrutrekker

Vis mer Instruksjoner
en

La bilen avkjøles helt før du begynner arbeidet.
2

Trekk til håndbremsen, og legg bremseklosser bak bakhjulene. Hev foran lastebilen på den ene siden ved hjelp av gulv jack. Plassere en bil jack stå under bilen under en solid punkt som rammen rail eller en produsent anbefales løfte plassering. Senk lastebil til sitt fulle vekten hviler på støttebenet. Gjenta løfte prosessen for den andre siden av lastebilen.
3

Skyv avtappingspannen under lastebilen og være sikker på å plassere den under tappepluggen i overføring pan.

4

Bruk pipenøkkel til å løsne bunnpluggen plassert i bunnen av overføring pan. Etter at væsken har stoppet drenering erstatte tappepluggen og skru den med fingrene for å unngå å miste den.
5

Fjern varmeskjoldet fra siden av overføring ved hjelp av socket fastnøkkel til å løsne de to boltene som ligger nær toppen av skjoldet.
6

Fjern shifter kabelen ved å lirke den enden av kabelen ut av ball stud med flatt skrujern. Fjern de to boltene som holder shifter kabelen braketten til overføring med Torx hode skiftenøkler, og flytte forsamlingen til side.
7

Fjern boltene fra girkasse pan med pipenøkkel. Forsiktig lirke pannen vekk fra overføring ved hjelp av en vanlig skrutrekker, ved hjelp av forsiktighet for å unngå å søle væske som fremdeles kan være i pannen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140979.html

Previous:
Next:

Trucks