Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik fjerner en Dørtablå på en Chevy S-10

Enten du trenger tilgang til døren høyttalere eller endre ut vinduet regulatorer på Chevrolet S-10, er det første du må gjøre er å fjerne dørpanelet. Dette ser skremmende, men hvis du håndterer det systematisk, kan du fjerne panelet på under 15 minutter. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 1999 Chevrolet S-10, men prosessen er lik for andre biler også. Du trenger
Vindusheismotor klipp flytting verktøyet
Interiør trim flytting verktøyet
Flat skrutrekker
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
1

Innsett enden av vinduet regulator klemme-løsgjøringsverktøy mellom dørpanelet og vinduet sveiv for manuell vinduer. Skyv verktøyet til klippet på innsiden av vinduet sveiv spretter ut av døren panel. Deretter trekke av vinduet sveiv. Hvis du har elektriske vindusheiser, trekk kraften vinduet slår opp mot deg og koble brytere fra selen for hånd. Klippet fjerning verktøyet er tilgjengelig online eller på de fleste auto deler forhandlere.
2

Trekk ut interiøret dørhåndtaket og fjern skruen på innsiden ved hjelp av Phillips skrutrekker. Deretter bruker du en flat skrutrekker for å trekke opp trim panelet på innsiden av armlenet og fjern Phillips head skruen fra panelet.
3

Sett trim panel verktøyet mellom hjørnet av dørpanelet og selve dørbladet. Flytte den fra side til side for å finne klippet i panelet, og plassere verktøyet rundt klippet og utnytte klippet ut av døren. Gjenta dette rundt døren panelet til alle klippene er fjernet.
4

Løft døren panel opp ved basen for å fjerne den fra vinduet hylle. Deretter trekker panelet bort fra døren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140975.html

Previous:
Next:

Trucks