Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1999 Dodge Dakota Instrument Problemer

Av de mange store og små problemer å påvirke 1999 Dodge Dakota, er instrumentpanelet kanskje den mest plagsom . Mange eiere har sett problemer med speedometer, dashbordet lyser og tilt ratt mekanisme. Speedometer slutter å fungere

På Dodge Dakota med mer enn 140.000 miles , er en feil speedometer et vanlig instrument problem . Noen eiere sier speedometeret i sin 1999 Dodge Dakota slått av mens enkelte dashbordet lysene slås på . Andre har opplevd speedometeret nekter å klatre forbi et visst mph mark . Forbli Vanligvis er dette forårsaket av en mislykket hastighetsmåler, som er en relativt enkel løsning .
Dashboard Lights On

Noen ganger, dashbordet lyser ikke klarer å slå av for blokkeringsfrie bremser og i nødbremsen . Den sannsynlige årsaken til dette vanlig problem er utslitt sensorer som må skiftes ut.
Tilt Wheel Position

For noen eiere , når tilt ratt hjulet er i den mest oppreist stilling , frontlysene nekte å arbeide . Mens parklys og høye bjelker fortsette å jobbe , frontlysene vil ikke. Den sannsynlige fix inkluderer erstatte noen eller alle delene i området, inkludert men ikke begrenset til blinklys , vindusviskeranlegg spak og tilt styring mekanisme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140968.html

Previous:
Next:

Trucks