Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Bytt drivstoffilter på en Ford F-550

Ford F-550 regnes som en middels plikt lastebiler og er tilgjengelig som et chassis med førerhus bare. Du kan da ha montert den kommersielle kroppen av ditt valg, konvertere F-550 inn i en lastebil, kranbil, ambulanse eller en klasse C bobil. Dieselmotoren drive din F-550 bruker to drivstoff-filtre for å holde skadelige forurensninger kommer inn i drivstoffsystemet. Du trenger:
Drensvannsoppsamler
Olje filter tang
Rag
HFCM drivstoff filter (nedre)
Engine-montert drivstoffilter
Vis mer Instruksjoner

1.

Plasser en renne pannen under drivstoffilter boliger på førersiden frame rail under bilen. Roter tappekranen på drivstoff /vann separator, som ligger på drivstoff filter boliger på rammen jernbane, i mot klokka for hånd. La drivstoffet renne fra ventilen i ca 30 sekunder. Lukk ventilen med klokken. Fjern renne pannen fra under bilen.
2

Fjern hetten fra drivstoffilter boliger under bilen i mot klokka med et par oljefilter tang. Senk drivstoffilteret fra huset og kast den. Rengjør kontaktflatene på huset og hetten med en fille.
3

Skyv en ny drivstoffilter inn i huset. Plassere en ny hette forsegling (følger med et nytt drivstoffilter) på innsiden kanten av lokket. Tråd lokket på huset og stram det med klokken for hånd til tetningen kommer i kontakt med huset.
4

Åpne panseret. Ta av lokket på drivstoff filter boliger på toppen av motoren i mot klokka bruke et par oljefilter tang. Plasser lokket til side. Trekk drivstoffilteret fra huset og kast den.
5

Fjern det gamle gummi cap segl og kast den. Plassere en ny hette forsegling (følger med et nytt drivstoffilter) på hetten. Skyv en ny drivstoffilter i filterhuset og sett på lokket, vri det med klokken for hånd til tetningen kommer i kontakt med huset.
6

Vri tenningsnøkkelen til ON i 30 sekunder uten å starte bilen, vri nøkkelen til AV-posisjon. Gjenta denne prosessen seks ganger for å renske fanget luft fra drivstoff linjer. Start motoren og la den inaktiv. Kontroller caps på drivstoff filterhus både under bilen og i motorrommet. Stram caps litt med et par oljefilter tang med klokken hvis eventuelle lekkasjer oppdages. Lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140956.html

Previous:
Next:

Trucks