Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik fjerner rattet fra en gammel Mack Truck

Ratt slites ut over tid akkurat som alt annet gjør på en lastebil. Rattet fjerningen på en Mack lastebil er svært enkel og kan gjøres med noen få verktøy i ca 30 minutter. Før du starter fjerningen av rattet på Mack lastebil, sørg for at den nye rattet matcher den gamle. Du trenger
Flat skrutrekker
Ratchet
Socket satt
Ratt avtrekker
lange bolter (2)
Vis flere instruksjoner
1

Slå forhjulene slik at de er rette.
2

Fjern midthetten og horn montering av rattet med en flat skrutrekker.
3

Fjern låsepinnen hvis det er aktuelt. Noen av de eldre Macks har de runde låseboltene som holder mutteren fra å slakke av. Du bør være i stand til å fjerne låsepinnen med en flat skrutrekker.
4

Fjern sentermutter fra midten av rattet med en skralle og riktig størrelse socket. Vri mutteren mot klokken for å fjerne.
5

Kjør boltene gjennom rattet avtrekker og skru boltene inn i pre-gjengehullene plassert til venstre og høyre for spindelen at senteret mutteren kom av av i bunnen av rattet. Pass på at de to avtrekker boltene er stramme i de gjengede hullene slik at de ikke vil stripe ut når du begynner å trekke på rattet.
6

Slå hovedsenteret bolt av rattet avtrekker inntil den passer med midten av spindelen.
7

Slå hovedsenteret bolt av rattet avtrekker til rattet er helt fri for rattet spindelen. Fjern avtrekker og trekk rattet resten av veien ut av spindelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140946.html

Previous:
Next:

Trucks