Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte bladfjærer på en Ford Ranger

De bladfjærer på din Ford Ranger er designet for å bære en tung last og fortsatt holde akselen sentrert på kroppen. Selv om de har sine ulemper, har en blad-sprunget bakhjulsoppheng gjør løfte eller senke bilen ganske enkelt. Hvis du ønsker å løfte den, bytte ut din lager bladfjærer for større funn er en enkel knep, som legger høyden i den bakre enden. Denne jobben krever mye tunge løft, så hvis du ikke kan løfte over 75 pounds komfortabelt, bør du vurdere å kalle inn en assistent. Du trenger
Jack
Jack står
Tire jern
1/2-inch skralle og socket satt
Fastnøkkel sett
Replacement bladfjærer

Vis mer Instruksjoner
en

Løft opp bakre del av bilen ved hjelp av jekken og fest den på bukker. Sørg for at bilen er solid satt på bukker før krabbe under den. Pass på at det er bukker under både aksel og ramme. Fjern bakhjulene ved hjelp av dekk jern og plassere dem ut av arbeidsområdet.
2

skru fra hverandre U-boltene som fester bladet våren til akselen med 1/2-inch skralle og socket. Unbolt baksiden av bladet våren fra baksiden av rammen med en 1/2-inch skralle og socket og en fastnøkkel. Det er to bolter på baksiden av bladfjæren: en for bladfjæren til sjakkelen og en fra sjakkelen til rammen. Du ønsker å fjerne sjakkel fra rammen. Bøylen er ca 6 inches lang og hjelper bladet våren til pivot. La Bladfjæren å hvile på bakken.
3

unbolt forsiden av bladet våren fra rammen ved hjelp av 1/2-inch skralle og socket og en fastnøkkel. Deretter løfter bladet våren bort fra rammen og legg det til side.
4

Plasser erstatning bladfjær ved siden av lager ett og sørge for at de er orientert i samme retning. Unbolt bladet våren sjakkel fra bladet våren med en fastnøkkel og skralle, deretter overføre sjakkel til erstatning blad våren.
5

Løft fronten av erstatning leaf spring inn i rammen og installere det ved hjelp av Ratchet og skiftenøkkel. Deretter løftes den bakre opp og bolt sjakkelen til rammen på samme måte. Fest på U-boltene rundt akselen til bladet våren med 1/2-inch skralle og socket.
6

Gjenta trinn 2 til 5 for den andre siden av bilen, og deretter setter dekkene med dekk jern og senke bilen ut av bukker med jekken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140941.html

Previous:
Next:

Trucks