Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan fikse Overdrive Lights som holder på i en Ford F150

The overdrive lyset i en Ford F150 er en dual-purpose lys plassert på Shifter stilken som stikker ut fra rattstammen eller i midtkonsollen på F150s med et gulv shifter. Lyset slår seg på når overdrive er engasjert og opphold på inntil overdrive er låst ut ved å trykke på overdrive-knappen. Overdrive lysets andre rolle er som en funksjonsfeil indikatorlampe (MIL) for overføring. I tilfelle det oppstår en funksjonsfeil overføring, vil overdrive lys enten holde seg på eller flash, uavhengig av posisjonen til overdrive knappen. Du trenger
Scan
Vis flere instruksjoner
en

Skyv overdrive-knappen mens motoren er i gang. Hvis lyset ikke slår seg av, gå videre til trinn to.
2

Koble skanning verktøyet tilknytning sele til den diagnostiske problemer koden (DTC) port plassert under sjåførens side av dashbordet. Porten har en rektangulær plast-kappe som det som må fjernes for å få tilgang til porten. Du kan kjøpe en skanning verktøy ved et større auto deler forhandler eller gjennom din lokale profesjonelle verktøyet leverandør. Kontroller at skanningen verktøyet du kjøper er Ford-kompatibel.
3

Følg ditt spesifikke skanning verktøyet bruksanvisningen for selvtesten og kjøre det på F150 ditt. Når koden eller koder er brakt opp, skrive dem ned. Når du blir bedt om å lagre eller slette kodene, ikke sletter dem.
4

Koble kode leser, etter du blir bedt om, i løpet av de siste trinnene av selvtesten eller når instruert i bruken retninger i scan verktøyets brukerhåndboken.
5

Ta papiret med kodene til din lokale Ford forhandler serviceavdeling og be tjenesten rådgiver eller service manager for en forklaring på mulige årsaker til kodene. I noen tilfeller kan det være nødvendig å erstatte shifter stilken på grunn av en dårlig overdrive lys krets, men mer enn sannsynlig, vil du ha overføring reparasjoner utført. Det er best ikke å frata overføring reparasjoner som mindre de kan slå inn større seg raskt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140937.html

Previous:
Next:

Trucks