Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan til sengs Monter en Fifth Wheel Hitch

De fleste lastebiler har noen form for trekkrok installeres på enten støtfanger eller rammen, men de kan bare brukes til å taue så mye. Hvis du virkelig ønsker å hale store elementer, er én måte å gjøre det for å installere en femte hjulet stikk. Dette mounts i midten av sengen, og lar deg trekke hest tilhengere og selv trailere, avhengig av vekten kjøretøyet er i stand til å trekke. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 2009 Chevrolet Silverado HD, men prosessen er lik for andre kjøretøy. Du trenger
Factory reservehjul verktøysett
3/8-inch skralle og socket satt
Fifth wheel kit
Målebånd
Sentreringskjørner
Hammer
Drill
Metal borekroner
to-fots-by-1-fots blokk med 1/2-tommers tykk tre
Fastnøkkel satt
Vis flere instruksjoner
1

Fjern fabrikken reservehjul verktøysett fra interiøret i bilen og bruke verktøy inne for å senke fabrikken reservedekket. Legg det til side, fordi når det femte hjulet er installert, kan det installeres på nytt.
2

unbolt fabrikken brems kontrolleren på førerens ramme rail over akselen med en 3/8-inch skralle og kontakten, deretter bolt det til braketten gitt i femte hjulet kit med samme 3/8-inch skralle og socket.
3

Fjern den fremre braketten fra femte hjulet kit og plassere den i sengen. Bruk målebånd for å forsikre deg om at den er sentrert fra side til side i hjulet brønner, og er dybden fra slutten av sengen spesifisert av produsenten i instruksen for det femte hjulet kit. Plasser sentreringskjørneren i festehull for fremre braketten og pund et merke på sengen gulvet ved hjelp av hammer på punch.
4

Drill ut hullene preget av slag i trinn tre ved hjelp av en bore og en 1/8-tommers bor. Dette er en pilot hull, slik at du skal tråkke den opp i størrelse som du går. Før du borer førersiden av braketten, ta trekloss og skyv den på toppen av gasstanken gjennom fender godt. Dette vil stoppe deg fra uhell boring gjennom sengen og tank. Bytt til en 9/16-inch borekronen, og deretter åpne opp pilothull til denne størrelsen.
5

Skyv rammen brakettene med settet på rammen, like nedenfor hullene du boret i sengen gulvet. Det er fabrikken i hullene i rammen som denne braketten på linje med. Bruke maskinvaren som følger med kit å bolte på sidene parentes til rammen og skru dem bare med hendene slik at braketten kan justeres. Boltene bør gå fra innsiden av rammen ut. Bolt braketten du installerte i trinn 2 til rammen braketten med en 3/8-inch skralle og socket.
6

Skyv avstandsklosser som følger med den femte hjulsettet mellom de lave flekker i senga og den femte hjulet foran brakett, og deretter slippe boltene gjennom fronten mount, blokken og seng gulvet. Krype under og feste mutteren til disse boltene gjennom rammen parentes.
7

Place femte hjulet stikk på brakettene på forsiden mount i sengen, da plasserer den ned på sengen gulvet. Plasser den bakre braketten fra settet på det femte hjulet og bruke målebånd for å være sikker på at den bakre feste er firkantet med baksiden av sengen. Når den er, bruker hull og hammer for å markere hullene i braketten på gulvet. Bore hull ut som du gjorde i trinn 4 og skru dem til rammen parentes ved hjelp av boltene og mutterne som følger med settet.
8

Stram all maskinvare på rammen og femte hjulet stikk ved hjelp av en 3/8-inch skralle og socket og en fastnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140931.html

Previous:
Next:

Trucks