Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Sammenlign utleie Lastebiler Prisene

Når du trenger å leie en lastebil , motstå fristelsen til å kalle det første selskapet som kommer til tankene . Selvfølgelig vil du vurdere pris, men også andre faktorer vil hjelpe deg å avgjøre hvilken truck- utleie selskap tilbyr den beste bang for buck din . Instruksjoner
en

Tenk : Hvilken størrelse lastebil trenger du? Se på lastebilens kapasitet i kubikkfot volum snarere enn lineær fot størrelse , som ikke er så beskrivende for reelle kapasiteten .
2

Merk basen per dag leieprisen for lastebilen størrelsen du har bestemt på. Gjør dette for hver av de utleiefirmaene som du vurderer .
3

Beregn hvor mye gass du trenger, kjørelengde kostnader , bompenger for ruten til å plukke opp og slippe av bilen , skatter og individuell forsikring kostnader for hvert av selskapene . Legg dette beløpet til prisen i trinn 2 for å få den totale kostnaden for leie .
4

Observer hvordan gamle og pålitelig på leiebilen er , hvor lett det vil være for deg å kjøre, og noen spesialtilbud selskapene kjører .
5

Gjør ditt valg , ikke bare ved å sammenligne den totale kostnaden for leie , men også av hvilket firma tilbyr den beste kombinasjonen av dine foretrukne kriterier. Dette er den avtale som gir deg mest verdi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140925.html

Previous:
Next:

Trucks