Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan identifisere den bakre enden av en Ford 150

Ford motorer har tilbudt nasjonen verdifulle og pålitelige lastebiler siden 1940-tallet. Disse lastebilene kan hale opp til £ 17,000. og kan romme opp til seks passasjerer. Identifisere en Ford F150 kan være nyttig når du skal kjøpe en ny bil. Spotting disse kvalitet lastebiler er også underholdende mens du besøker en entusiast show eller et kjøretøy utstilt på en lokal messe. Du trenger
Bildekunstner guide på Ford F150 (se referanse)
Vis flere instruksjoner
en

Stand på hver side av det bakre hjørnet kanten av F150 og undersøke formen og retningen på baklykter. På en F150 baklyktene er dannet i en rektangulær form med en skarp vinkel base som begynner ved bunnen av lampen. Baklyktene er delt i to, horisontalt, noe som gir en særegen seksjon for både bremselys og hodet lysrefleksjon.
2

Undersøk halen gate for horisontale linjer som kobler ett baklys skillevegg til andre. Denne linjen går over øvre tredjedel av halen gate og direkte under Ford logo. Se den hvite bokstaver logo i en dyp blå farge som er skrevet med Fords signatur kursiv stil.
3

Look over Ford-logoen for å se håndtak som frigjør halen gate. Føl glatt finish av slim-line håndtak, som det er innkapslet i en tykk kant av metall. Håndtaket hviler under en åskam av halen gate som stikker ut som dekorasjon omtrent en tomme ut fra rammen.
4

Se ned for å se den bakre støtfangeren i en gummibelagt materiale for å lette med lasting. Undersøk gummibelegg for en tykkelse på omtrent 20 prosent av hele støtfangeren utseende. Basen av støtfangeren er metallic med en rett kant og dip for lisensen plate.
5

Senk bakluken og trekk ut trinnet som er bestemt til F150 design. Se hvordan trinnet er bare 2 til 3 inches i tykkelse med en bredde på ca 2 meter. Denne ene trinnet kan lasteren enkel tilgang til lastebil seng, som også er foret i gummi belegg materiale støtfangeren har utnyttet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140922.html

Previous:
Next:

Trucks